[KOMPONENT] Rozwijana lista z obrazkami

0

witam, czy ktoś z Was zna jakiś komponent będący listą z obrazkami? Tak jak by połączenie TComboBox a po lewej stronie każdej lini małe TImage. Proszę o szybką odpowiedź.

0

TComboBox ma Style csOwnerDrawFixed/csOwnerDrawVariable. Z ich użyciem możesz rysować, co Ci się tylko żywnie podoba.

0

Witam, wiem o tym. Ale czy jest do tego gotowy komponent (np. z właściwością picture...)?

0

TComboBoxEx chyba.

0
autor postu napisał(a)

Witam, wiem o tym. Ale czy jest do tego gotowy komponent (np. z właściwością picture...)?

Od razu poszukaj gotowego programu, który realizuje to co chcesz uzyskać.. Po co się w ogóle wysilać? ^^

0

@_Nex_ - [glowa]
Jak by było takie coś, to bym tego nie robił!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1