Keylogger w delphi

0

Co trzeba dopisac do keyloggera zeby wysylal np screeny ilog na ftp bo szukam ale dokladnego nic nie znajduje ;/ mam juz napisane zeby zapisywal do pliku, ktory np jest na c:\log.txt

0

Ad. Wysyłania logów i SS'ów na ftp.. google.pl -> Indy -> IdFTP...

Robienie SS'ów :
http://www.swissdelphicenter.ch/torry/showcode.php?id=140

Demo klienta FTP (Indy):
http://www.indyproject.org/DemoDownloads/Indy_10_FTPClient.zip

Indy Project:
http://www.indyproject.org/

Coś więcej?

0

Keylogger wysyłający screeny? Młodociani Neo-Trojanowcy są coraz bardziej pomysłowi..

0
Nex napisał(a)

Młodociani Neo-Trojanowcy

oni mają swoją nazwę - h4xior

są coraz bardziej pomysłowi..

no ja wiem, czy można to pomysłowością nazwać?

0

Heh... wg mnie nie potrzebna jest opcja wysylania screenów, bo chyba każdego interesuje bardziej to co ofiara napisala na klawiaturze niz SSy...

0
vecco napisał(a)

Heh... wg mnie nie potrzebna jest opcja wysylania screenów, bo chyba każdego interesuje bardziej to co ofiara napisala na klawiaturze niz SSy...

No jak jeszcze Neo-... Przepraszam, jak H4xi0r2y (prawie jak D381L3;) ) zaczną się SS interesować to już przerąbane. :P

A co do screenów - Keylogger, z nazwy chociaż [!!!] , rejestruje to co się dzieje na klawiaturze... To po ch.. oinkę ma screeny wysyłać?

0

ss - bo jak jest ctrl+V/Ctrl+C lub klawiatura ekranowa i nie umie się zrobić tego no to trzeba ss zrobić
aha do czego ci to ? ;]

0

w ogóle autor tego postu powinien najpierw dowiedziec sie troche o hakowaniu a dopiero potem zadawac pytania typu: "Jak to zrobic?", "Macie kod do..."

po prostu od razu widać ze to jest h4xi0r.. :P

0

Wielkie dzieki :D juz zrobilem wszystko pobawilem sie wystarczajaco teraz trzeba kupic ksiazke o delphi i uczyc sie dzieki za pomoc jeszcze raz szczegolnie temu 1 :P za linki

0
YokoGeriKumite napisał(a)

(...) teraz trzeba kupic ksiazke o delphi i uczyc sie (...)

Trzeba bylo pomyśleć o tym dużo wczesniej :P xD

0
YokoGeriKumite napisał(a)

Wielkie dzieki :D juz zrobilem wszystko pobawilem sie wystarczajaco teraz trzeba kupic ksiazke o delphi i uczyc sie dzieki za pomoc jeszcze raz szczegolnie temu 1 :P za linki

vecco, Przyczyniłeś się do narodzin nowego Programisty-Neostrady. Jak się z tym czujesz? :P

0

hehee, dobra ta porada w poście Lofiksa :)

0

Druga szczególnie ;)

0
Oleksy_Adam napisał(a)

Z tego co pamiętam to lofix jest pomocny w tych sprawach.

Teraz nie wiem.. Czy wolałbym być olanym H4X10R3M czy dostać taką odpowiedź...

Ps. Swoją drogą - jak robiłem daaawno temu swój program do "administracji zdalnej" (ładne określenie:d ) to jakoś udało mi się wszystkie potrzebne informacje znaleźć w tzw. Internecie. (A łączyłem się przez modem, więc czasu na szukanie miałem mało, a beta-testy przeprowadzałem na swoim kompie lub w pracowni informatycznej.) Czy to znaczy że kiedyś Internet był.. Lepszy? Może starsza wersja miała jakieś ułatwienia dla żądnych wiedzy? Albo po prostu ludzie wiedzieli że zamiast wpisać problem i wcisnąć "Publikuj", można wpisać to gdzie indziej i wcisnąć "Szukaj"...

Ps2. To mi skromne PS wyszło. ;)

0

"vecco, Przyczyniłeś się do narodzin nowego Programisty-Neostrady. Jak się z tym czujesz?"

wez pedale Spie**** widac ze cie robili przez gg i wylaczyli prąd... A wlasnie slyszalem ze probowales krasc z liderszajsa (stara z biedronki) No i Od razu cie nawrocila na biedroneke :)

0
YokoGeriKumite napisał(a)

wez pedale Spie**** widac ze cie robili przez gg i wylaczyli prąd... A wlasnie slyszalem ze probowales krasc z liderszajsa (stara z biedronki) No i Od razu cie nawrocila na biedroneke :)

To też znalazłeś w swojej wersji Internetu? :P

Ps. Na forum istnieje takie coś jak "< quote > < /quote>". I naprawdę ułatwia odczytanie postu.

Ps2. To już się nawet nie nadaje do perełek, przez jakże dojrzałe zachowanie autora tematu.. A tak ładnie się zapowiadało. :(</quote>

[EDIT]

Ps3. :d Mam się po jego wypowiedzi poczuć gorszy?

0

wreszcie możemy stwierdzić bezsprzecznie, że oto objawił się nam na 4p nowy neoh4xi0r pełną gębą.

Chyba dziecko pomyliłeś fora - my tu debili nie potrzebujemy

0

Na poczatku ktos cos pomogl a teraz sie czepicie to tak napisalem bo co pomogl ktos a wy Od razu o neo a wy co radiowi na baterie??

0
YokoGeriKUmite napisał(a)

Na poczatku ktos cos pomogl a teraz sie czepicie to tak napisalem bo co pomogl ktos a wy Od razu o neo a wy co radiowi na baterie??

Na kulturę już trochę za późno - to raz.

Na pytanie znalazłbyś odpowiedź w internecie, bez pisania na forum, tylko trzeba .. palce ruszyć - to dwa.

Eee... Z tym neo to nie chodzi o typ połączenia z Internetem - to trzy. :D

0

@YokoGeriKUmite taki cwany jesteś? Piszesz trojana nie znając języka i jego bibliotek, szacunek [rotfl]. Ale pomarzyć dobra rzecz, mam już dość chłopaczków o inteligencji trawnika strugających koniki trojańskie... żebyś mały nie bluzgał
127.0.0.1
Wiesz co to? Spróbuj szczęścia, czekam na efekty :>

p.s. keylogger to key + logger, logger zaś pochodzi od log jak mniemam... poprawcie mnie jeżeli się mylę, stary już jestem i może pewnych rzeczy nie pamiętam :/
p.s. co następne YokoGeriKUmite, rootkit ring0 w VB?

0

Ja odeślę tutaj.

//Dopisane:
Deus, ty nie zaglądaj bo nie wiem czy dasz radę to znieść. Osiągniesz dysonans kognitywny (czyt. wszystko co wiedziałeś do tej pory zostanie rozpie...).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1