Keylogger

0

Jak napisać aplikacje typu keylogger ?? Kombinowałem z komponetem KeySpy zamieszczonym na stronie ale mnie ten komponet nie dziala....
Czy ktos ma jakies zrodlo keyloggera , jakis pomysl , lub moze mi wytlumaczyc jak to napisac ???--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

Wlasnie mialem zrobic sobie keyloggera, wlaczam Delphi, instaluje KeySpy, dodajeten komponent do formy, a tu "Privleged Instruction" i klapa KeySpy nie dziala na Xpeku ;(

Ale ogolem mozesz zrobic tak: Usun program z listy ctrl+alt+del, oraz z paska zadan, czyli ma dzialac w tle. Niech zapisuje do pliku txt przechwycone znaki. Proponuje, zeby wszystko dodawal do jednego stringa, a gdy ktos nacisnie entera, to niech zapisze tego stringa do pliku [bedzie jako tako porzadek]. Na koniec moze wysylac tego txt np. na twoja skrzynke pocztowa. Przydaloby sie gdyby jeszcze umial kompresowac te pliki. Tak wedlug mnie wygladalby jakis nieskomplikowany keylogger.--sys:> logout....

0

Wiem mnie z KeySpy wywala ten sam komunkat... :(

Hm... wiedzisz ja wiem jak on powinien dzialac czyli przechwytywac wciskane znaki i zapisywac je do jakiegos pliku ale chodzi mi o to jak ma wygladac kod programu...
Jak napisac kod ktory bedzie przechwytywac nacisniete klawisze w systemie ??--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

mnie te keyspy tez juz zdenerwował...
jak coś wymyslicie to napiszcie maila albo tu dopiszcie..
Pozdrawiam--DELPHIRULEZ

0

Hehe no wlasnie gdyby ten keyspy chodzil to rzucilbym tu ten kod, ale ze nie chodzi....--sys:> logout....

0

nie znam sie ale moze mowicie o tym a moze nie i wtedy cos to zmieni :
http://www.4programmers.net/delphi/faq/faq2.html#121
(mi pod w2k dziala)

jak mam racje : ) no to musze powiedzec magiczną wiazanke :
LUDZIE CZYTAJCIE TROCHE FAQ TAM JEST WSZYSTKO : )
a jak nie mam to prosze bez komentarza

pozdrowienia : )

P.S. a po co Ci ten keylogger : )

0

b0bik napisał:
&gt...LUDZIE CZYTAJCIE TROCHE FAQ TAM JEST WSZYSTKO : )

Widzisz mam wersje offline FAQ i niesprawdzilem aktalizacji...
A co do twojej racji lub jej braku to sam jeszcze nie wiem - zaraz poprobuje :)

b0bik napisał:
&gtP.S. a po co Ci ten keylogger : )

hehehe WYŁĄCZNIE DO CELÓW EDUKACYJNYCH.... ;) :P :D --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

Jeśli ktoś chce pogadać o keyloggerach, to niech sobie do mnie mejlnie. swego czasu wiedzialem o nich wszystko, co tylko może wiedzieć taki gość jak ja. [email protected]--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

A masz jakies zrodlo , lub czy mozesz wmiare szybko napisac najprostszy keylogger ??--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

Mogę, podaj tylko parametry jak ma działać... To nie jest trudne, ale napisanie dobrego keyloggera to jest sztuka... Miałem jeden, który napisał qmpel. Nie było go nigdzie, żaden program do procesów go nie wykrywał, pewnie był podpięty pod jakiś sprytny wątek systemu. Ale to było coś... Jak chcesz pogadać na ten temat, to napisz.--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0