Tworzenie plików exe w delphi

Odpowiedz Nowy wątek
Marcin23
2006-12-21 10:44
Marcin23
0

mam taki problem. Nie wiem jak stworzyc w delphi plik exe ale w taki sposob aby chodzil bez delphi.Jesli ktos moglby mi pomoc to bardzo prosze:)

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 10:51

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 13 lat temu

0

Plik wykonywalny .exe tworzy sie po kompilacji w katalogu projektu...

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 11:24

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

Czyli zapisujesz projekt w jakimś katalogu, F9 i viola!

Aby całkiem nie wymagał Delphi, musisz wyłączyć Build with runtime package w Project -> Options -> Packages.


<font color="red">Konto porzucone</span>

Dzięki wszystkim forumowiczom za lata wspólnych dyskusji; miłej zabawy w programowanie!
Sławomir 'Szczawik' Włodkowski

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 14:23

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 10 lat temu

0

........

Słów mi zabrakło... Post nawet do publikacji w dziale kosz taki średni....

.........

A co do pytania: Ctrl + F9 i stworzy Ci ten plik exe, co to bez Delphi działa...

........


Program to zbiór zer i jedynek ułożonych tak, żeby denerwować użytkownika.

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 16:36

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

może chłopakowi chodziło , żeby program robił pliki wykonywalne exe ...nie wieże ze na świecie są takie lolki które biorą się za programowanie a nie wiedzą jak skompilować swój projekt :D


"Nie po to piszę programy żeby korzystać z cudzych"

Pozostało 580 znaków

2006-12-21 18:41

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

ej mistrzowie programowanie looknijcie na ten temat i mi pomozcie zamiast nabijac sie z czlowieka
http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=101572


wszystko co ludzkie jest mi obce =]

Pozostało 580 znaków

Marcin23
2006-12-21 22:25
Marcin23
0

Bardzo dziekuje wszystkim za pomoc i sorki za takie głupie pytanko

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0