problem z redagowaniem posta

0

Podczas redagowania posta nie działają style i emotki, nawet nie działają podpowiedzi do stylów. Emotki nie są linkami (kursor mi się nie zmienia), a w dodatku jakieś dziwne znaczki ')"> przy emotce ":>".
Wygląda to tak: user image
Moja przeglądarka to Opera 8.

0

Hmm... Specjalnie odpaliłem w tym calu Operę (8.01 jak dobrze pamiętam) i zmuszony jestem użyć SOA#1: "U mnie działa" :)
//Dopisane: Tak, SOA to "Standardowa Odpowiedź Admina" :)

0

to problem z tą kompresją znowu pewnie, nie podoba mi się pomysł po głębszym zastanowieniu i jestem za tym żeby ją wyrąbać albo dopiąć na ostatni guzik

// SOA = Standardowa Odpowiedź Admina ?? ;P

0
Adamo napisał(a)

to problem z tą kompresją znowu pewnie, nie podoba mi się pomysł po głębszym zastanowieniu i jestem za tym żeby ją wyrąbać albo dopiąć na ostatni guzik

właśnie dopinam ostatnie guziki. a po czym wnosisz, że to wina kompresji? a może to wina walidacji? :>

adiblol: jak znowu złapiesz tego buga, to skopiuj kod źródłowy i gdzieś go udostępnij. bo problem polega na tym, że ja nigdzie problemu nie widzę - ani razu na żadnej skórce nie miałem błędu, który opisałeś, dlatego nie mam go jak naprawić (zakładając, że to coś z kompresją).

0

Kod jest taki:

<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN"> <html> <head> <meta http-equiv="Content-Language" content="pl"> <meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=UTF-8"> <meta name="Description" content="Serwis 4programmers.net poĹ?wiÄ?cony jest programowaniu w jÄ?zykach Delphi, PHP, C++. Posiadamy najwiÄ?ksze forum dykusyjne"> <meta name="Keywords" content="OdpowiedĹş"><title>4programmers.net :: OdpowiedĹş</title> <link rel="stylesheet" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010S/http/4programmers.net/templates/subMain/html.css" type="text/css"> <link rel="alternate" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/rss.php?rss=topic" title="4programmers.net - Forum" type="application/rss+xml"> <link rel="alternate" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/rss.php?rss=news" title="4programmers.net - AktualnoĹ?ci" type="application/rss+xml"> <link rel="alternate" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/rss.php?rss=download" title="4programmers.net - Download" type="application/rss+xml"> <link rel="alternate" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/rss.php?rss=faq" title="4programmers.net - WskazĂłwki" type="application/rss+xml"> <link rel="alternate" href="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/rss.php?rss=article" title="4programmers.net - ArtykuĹ?y" type="application/rss+xml"> </head> <body bgcolor="#FFFFFF"><form action="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/x-proxy/start" method="post" target="_top"> <center> Location via proxy:<input name="URL" size="66" value="http://4programmers.net/Forum/posting.php?mode=reply&amp;t=78924&amp;sid=8aec18cb6ed03748ce580f2324bf8de9"><input type="submit" value="Go">   [ UP ]
[Manage cookies]   <font size="-1"><input type="checkbox" name="rc" checked="checked"> No cookies   <input type="checkbox" name="rs" checked="checked"> No scripts   <input type="checkbox" name="fa" checked="checked"> No ads   <input type="checkbox" name="br"> No referrer   <input type="checkbox" name="if" checked="checked"> Show this form </font> </center> </form> <center> <form method="get" action="http://www.google.com/custom" target="_top">
Google</img> </td> <input type="hidden" name="domains" value="ClickCop.com"></input> <input type="text" name="q" size="40" maxlength="255" value=""></input> <input type="submit" name="sa" value="Search"></input> </td></tr>  </td> <input type="radio" name="sitesearch" value="" checked="checked"></input> <font size="-1" color="#000000">Web</font> </td> <input type="radio" name="sitesearch" value="ClickCop.com"></input> <font size="-1" color="#000000">ClickCop.com</font> </td> </tr> </table> <input type="hidden" name="client" value="pub-0372934691645094"></input> <input type="hidden" name="forid" value="1"></input> <input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-1"></input> <input type="hidden" name="oe" value="ISO-8859-1"></input> <input type="hidden" name="cof" value="GALT:#990099;GL:1;DIV:#3A74D4;VLC:990099;AH:center;BGC:FFFFFF;LBGC:FFFFFF;ALC:3A74D4;LC:3A74D4;T:000000;GFNT:0000FF;GIMP:0000FF;LH:50;LW:390;L:http://www.clickcop.com/images/ClickCop_GoogleLogo.jpg;S:http://;FORID:1;"></input> <input type="hidden" name="hl" value="en"></input> </td></tr></table> </form> </center> <center> <script type="text/javascript"> </center> Logo</td></td></tr>Logowanie</td>Forum</td>Pomoc</td>Rejestracja</td></tr></td></tr></table></td></tr> <form action="http://clickcop.com/clickcop.cgi/111010A/http/4programmers.net/Forum/./posting.php?sid=8aec18cb6ed03748ce580f2324bf8de9" name="doc" method="POST"> <input type="hidden" name="t" value="78924"> <input type="hidden" name="p" value="0"> <input type="hidden" name="f" value="11"> <input type="hidden" name="mode" value="reply"> <font size="3">OdpowiedĹş</font></td></tr>  

alt alt alt alt alt alt
alt alt alt alt alt alt
alt alt alt alt alt alt
')">alt alt alt alt alt alt
alt alt

</td>
Forum</td> <select disabled="disabled" name="f"> <option value="0">Wybierz</option> <option value="15">Newbie</option> <option value="1">Delphi/Pascal</option> <option value="2">C/C++</option> <option value="24">    C#</option> <option value="25">    Java</option> <option value="3">JS/PHP/XML</option> <option value="4">Inne</option> <option value="5">Archiwum</option> <option value="6">Nietuzinkowe tematy</option> <option value="7">Off-Topic</option> <option value="23">    Praca</option> <option value="8">Hardware/Software</option> <option value="10">SpoĹ?ecznoĹ?Ä?</option> <option value="11&quot;selected">Coyote</option> <option value="22">    Test</option> <option value="13">    RoadRunner</option> <option value="14">Kosz</option> </select></td>Temat</td> <input maxlength="60" disabled="disabled" value="problem z redagowaniem posta" name="subject" type="text" size="40"></td></tr> </td></td>Autor</td> <input maxlength="30" value="value" name="username" type="text" size="40"></td></tr> </td></tr></table>

<input accesskey="b" value="b" style="font-weight: bold" name="addbbcode0" class="button" type="button"> <input accesskey="i" value="i" style="font-style: italic" name="addbbcode2" class="button" type="button"> <input accesskey="u" value="u" style="text-decoration: underline" name="addbbcode4" class="button" type="button"> <input accesskey="c" value="code" name="addbbcode6" class="button" type="button"> <input accesskey="w" value="url" style="text-decoration: underline" name="addbbcode8" class="button" type="button"> <input accesskey="e" value="email" name="addbbcode10" class="button" type="button"> <input accesskey="q" value="quote" style="font-style: italic; color:#008000" name="addbbcode12" class="button" type="button"> <input accesskey="p" value="image" name="addbbcode14" class="button" type="button">

<input accesskey="d" value="delphi" name="addbbcode16" class="button" type="button"> <input accesskey="x" value="cpp" name="addbbcode18" class="button" type="button"> <input accesskey="h" value="php" name="addbbcode20" class="button" type="button"> <input accesskey="a" value="asm" name="addbbcode22" class="button" type="button"> <input accesskey="l" value="plain" name="addbbcode24" class="button" type="button"> <input accesskey="k" value="wiki" name="addbbcode26" class="button" type="button"> <input accesskey="o" value="ort!" style="color:#B10C0C" name="addbbcode28" class="button" type="button"> <input accesskey="z" value="zamknij" name="addbbcode30" class="button" type="button">

Kolor czcionki: <select name="color">', '</font>')" onMouseOver="helpline('s')"> <option style="background-color: #FFFFFF;">DomyĹ?lny</option> <option value="darkred" style="background-color: #E0E0E0; color:darkred">Ciemnoczerwony</option> <option value="red" style="background-color: #E0E0E0; color:red">Czerwony</option> <option value="orange" style="background-color: #E0E0E0; color:orange">PomaraĹ?Ä?zowy</option> <option value="brown" style="background-color: #E0E0E0; color:brown">BrÄ?zowy</option> <option value="yellow" style="background-color: #E0E0E0; color:yellow">Ĺ?ĂłĹ?ty</option> <option value="green" style="background-color: #E0E0E0; color:green">Zielony</option> <option value="olive" style="background-color: #E0E0E0; color:olive">Oliwkowy</option> <option value="cyan" style="background-color: #E0E0E0; color:cyan">BĹ?Ä?kitny</option> <option value="blue" style="background-color: #E0E0E0; color:blue">Niebieski</option> <option value="darkblue" style="background-color: #E0E0E0; color:darkblue">Ciemnoniebieski</option> <option value="indigo" style="background-color: #E0E0E0; color:indigo">Purpurowy</option> <option value="violet" style="background-color: #E0E0E0; color:violet">Fioletowy</option> <option value="white" style="background-color: #E0E0E0; color:white">BiaĹ?y</option> <option value="black" style="background-color: #E0E0E0; color:black">Czarny</option> </select> Rozmiar czcionki: <select name="size">', '</font>')" onMouseOver="helpline('f')"> <option>DomyĹ?lny</option> <option value="1">Najmniejszy</option> <option value="2">MaĹ?y</option> <option value="3">Ĺšredni</option> <option value="4">DuĹĽy</option> <option value="6">Ogromny</option> </select> <input readonly="readonly" type="text" name="helpbox" size="50" maxlength="100" class="helpline" value="Rada: Style mogÄ? byÄ? stosowane szybko do zaznaczonego tekstu">
<textarea name="content" rows="14" cols="80"></textarea>

<input checked="checked" value="1" name="enable_smilies" id="enable_smilies" type="checkbox"><label for="enable_smilies"> WyĹ?wietlaj uĹ?mieszki w poĹ?cie</label>

</td></tr> <input value="Publikuj" name="submit" type="submit"> <input type="submit" name="preview" value="PodglÄ?d"> </td></tr> </table> </form></td></tr>

Linki</td></tr>

. KsiÄ?ĹĽka stanowi nowe wydanie poprzedniej publikacji - Delphi 8.NET. Kompendium programisty. Stanowi dobrÄ? podstawÄ? dla osĂłb, ktĂłre dopiero zaczynajÄ? programowaÄ?, a takĹĽe dla ludzi, ktĂłrzy chcÄ? zaznajomiÄ? siÄ? z nowym Ĺ?rodowiskiem. KsiÄ?ĹĽka skupia siÄ? przewaĹĽnie na technologii .NET, aczkolwiek nie zabrakĹ?o tematĂłw zwiÄ?zanych z programowaniem w Ĺ?rodowisku Win32

</td></tr></table></td></tr>

<center>Copyright © 2000-2005 by Coyote Group 0.9.2-pre1 RSS | Forum dyskusyjne | AktualnoĹ?ci | Regulamin | Pomoc | Projekt Coyote | Twoje konto | UsuĹ? cookie | Kontakt | ĹąrĂłdĹ?o strony
Czas generowania strony: 0.0160 (zapytaĹ? SQL: 5). Kompresja 0.68%.</center></td></tr></table> </body> </html>

// Przy pierwszym podglądzie zapomniałem, że trza dać plain, przy drugim dałem code w plain, a teraz...OK ;)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1