Link do strony autora postu

Odpowiedz Nowy wątek
2004-08-01 14:02
0

Witam. Nie wiem, czy to błąd w skórce (używam motion :) ), ale w stopce, gdy się kliknie na adres strony autora, zamiast np. www.weer.pl pojawia się http://4programmers.net/www.weer.pl .

Hmm... mała poprawka. Zauważyłem to tutaj ale teraz popatrzyłem na inne posty i tam działa normalnie.

Pozostało 580 znaków

2004-08-01 15:00
0

to zalezy czy jest http:// jak nie ma, to browser zada strony z tego samego serwera, ja jest to ...


Pozostało 580 znaków

2004-08-01 15:07
0

To błąd w Coyote - skórki nie mają nic do tego...


Pozostało 580 znaków

2004-08-01 17:13
0

Po prostu podawaj prawidlowy adres - z http:// na poczatku. System moglby sprawdzac czy nie ma http:// na poczatku i dodawac... no ale ni ma takiego kodu ;)

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0