brak ciemnego motywu na forum dla programistów

8

to jest żenada

10

Za to możesz sobie wstawić emotkę Murzyna!

3

Black Mode Matter

1

Nowe emotikony są za mało inkluzywne i zbyt białe, nie ma w nich w ogóle różnorodności. Jak mają tutaj przyjść młodsi użytkownicy, skoro wszystkie uśmiechy są białe?

1

👍🏿

0

Zawsze można wstawiać ręcznie. 🤷🏿

2
Althorion napisał(a):

Zawsze można wstawiać ręcznie. 🤷🏿

Nie no, musi być edytor, bo pokolenie dowodzenia przez testy nie ogarnie.

0
aoeuidhtn napisał(a):

to jest żenada

Programista wypowiada się na forum programistów i nie umie sobie w konsoli przeglądarki wpisać

document.body.style = 'filter:invert(1);background:#000;';

ŻENADA panie @aoeuidhtn !

0
4w0rX4t4X napisał(a):
aoeuidhtn napisał(a):

to jest żenada

Programista wypowiada się na forum programistów i nie umie sobie w konsoli przeglądarki wpisać

document.body.style = 'filter:invert(1);background:#000;';

ŻENADA panie @aoeuidhtn !

A jak to wpisać na iPhonie ?

2

Ciemny motyw jest przereklamowany. Zapal światło i ściemnij ekran, to nie będzie potrzebny.

3

To że nie ma ciemnego motywu to żart akurat, bo często na telefonie siedzę i zespół suchego oka mi się przez to zrobił. Raczej pozwę właściciela przez to.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1