Konfiguracja forum

Odpowiedz Nowy wątek
2019-05-30 23:36
3

Może ja jestem za głupi na to, ale coś się mnie wydaje, że opcja konfigurowania forum nie działa. Nie zapisuje się stan kiedy odhaczam sobie niektóre podfora, których nie chcę widzieć, nie widać też żadnego przycisku do zapisania tegoż stanu.

Jeśli to ma jakoś inaczej działać to proszę o sprostowanie. Testowane na Firefoxie oraz Chrome

Pozostało 580 znaków

2019-05-30 23:44
1

Potwierdzam. Dla uściślenia, chodzi o ustawienia dostępne na stronie https://4programmers.net/User/Forum

  1. Po naciśnięciu kłódki w celu ukrycia kategorii, po odświeżeniu strony ustawienia wracają do stanu poprzedniego.
  2. Po naciśnięciu kłódki w celu pokazania kategorii, po odświeżeniu strony ustawienia wracają do stanu poprzedniego.
  3. Po zmianie kolejności kategorii, po odświeżeniu strony ustawienia wracają do stanu poprzedniego.
  4. Po zmianie kolejności działów (przez "dział" rozumiem np. "Programowanie - języki i technologie"), po odświeżeniu strony ustawienia wracają do stanu poprzedniego.

Przycisku do zapisania brak. Nie pamiętam, czy przycisk kiedyś był, czy nigdy go nie było.


edytowany 4x, ostatnio: Silv, 2019-05-30 23:52

Pozostało 580 znaków

2019-05-31 00:45
1
Silv napisał(a):

Przycisku do zapisania brak. Nie pamiętam, czy przycisk kiedyś był, czy nigdy go nie było.

Zapisywanie było i jest realizowane na bieżąco, podczas modyfikacji listy. No ale widać padło.


edytowany 1x, ostatnio: furious programming, 2019-05-31 00:46

Pozostało 580 znaków

2019-05-31 07:18
3

Racja, podczas zapisu cały czas błędnie był zrzucany błąd walidacji. Poprawione.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz
Liczba odpowiedzi na stronę

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0