[forum]Archiwum forum

0

Czy można ściągnąć spakowane archiwum forum i skąd (żeby przejrzeć offline) ?

0

program b4p ;]
a ze jestem dobry:
http://www.4programmers.net/download.php?id=566

z zreszta:
imieniny

--

0

program b4p ;]

Niestety - od pewnego czasu (ale juz po modyfikacjach forum) przestał działać - po wpisaniu prawidłowego hasła i loginu , uzywanego cały czas na forum , buntuje się i mówi ,że hasło nieprawidłowe. Niestety mimo zadawanych na forum pytan jego Twórcy i Współtwórcy nabrali wody w usta. :-| :-| :-|

--
Pzdr.
W.

0

ja tam nie wiem ale i tak korzystam tylko z IE bo jest wygodniejszy :p

--

0

program b4p ;]

Niestety - od pewnego czasu (ale juz po modyfikacjach forum) przestał działać - po wpisaniu prawidłowego hasła i loginu , uzywanego cały czas na forum , buntuje się i mówi ,że hasło nieprawidłowe. Niestety mimo zadawanych na forum pytan jego Twórcy i Współtwórcy nabrali wody w usta. :-| :-| :-|

Forum jest praktycznie kompletnie inne niż było. Trzebaby napisać większość programu od nowa. Lecz nie to jest najgorsze. b4p powoduje ogromne obciążenie serwera (musi wygenerować wiele stron). Obciążenie i tak jest już duże (wystarczające, że trzeba było się ze starego hosta wynosić). Także małe szanse widzę na nowe b4p. Chyba, że Adam coś szykuje...

--
Jest jeszcze jeden błąd ... :)
--------Oficjalny kanał----------
Service for programmers w IRC: #4programmers, warszawa.ircnet.pl (POLNet)

0

Mozna by generowac zawartosc forum tylko 1 lub 2 raz dziennie. Serwer by zostal odciazony a ludzie by mieli b4p. Co myslicie o moim pomysle?

--


pozdrawiam...

0

Wielkie thx za informację. Bardzo mnie to zasmuciło. Ale pomysł z generacją archiwum raz dziennie jest bardzo do rzeczy. Chodzi przecież tylko o korzystanie offline.

0

Tfu, jaki Anonim? Znów mnie to nowe forum samo wylogowało mimo iż cały czas byłem online. To juz któryś raz z rzędu. :-[ w ciągu paru dni.

--
Pzdr.
W.

0

Tfu, jaki Anonim? Znów mnie to nowe forum samo wylogowało mimo iż cały czas byłem online. To juz któryś raz z rzędu. :-[ w ciągu paru dni.

--
Pzdr.
W.

Wchodz poprzez adres z "www" na poczatku. Z punktu widzenia cookie jest to istotne.

--
Adam Boduch
[email protected]

0

Co do nowej wersji b4p: nikomu nie chce sie za nia zabrac. O ile sciaganie postow dziala, to logowanie i wysylanie raczej nie. Z wysylaniem, to nalezloby przerobic cala funkcje programu b4p.

Wniosek: dobrze bylo, ale sie skonczylo :)

<font color="red">Wskazowka: nie wiem, czy wiecie, ale kazdy moze sobie na forum stworzyc wlasny pokoj. Wystarczy wchodzic na forum z URL: www.4programmers.net/forum/?r=cos_tam, i juz mamy dzial pt. cos_tam :) Taka wskazowka [green] </span>

--
Adam Boduch
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0