Szybka edycja posta i jego dziwna zawartość w oknie szybkiej edycji

0

Kilkukrotnie już zauważyłem, że treść posta (czyjegoś, nie mojego) posiada jakieś dziwne znaczniki redem ze źródła strony - najczęściej w znacznikach <code>; Dziś napisałem post, w którym jeszcze dwukrotnie chciałem coś dopisać - wyglądał tak:

post.png

Chcąc go edytować wciśnąłem przycisk "Szybka edycja" i ku mojemu zdziwieniu treść posta się zmieniła - pełno w nich znaczników htmla, których wcześniej tam nie było:

quickedit.png

Pomijam już fakt, że znów treść tego posta była okrojona, tzn. w momencie wciśnięcia przycisku "Edytuj" w nowej stronie w polu posta została podana treść pierwszej wersji, zamiast aktualnej (czyli znów brak odświeżania, ale to szczegół);

Wiem, że kilkukrotnie poprawiałem czyjeś posty usuwając ze znaczników <code> takie dziwactwa, a tutaj nagle i mnie to się przytrafiło;

Ma ktoś pojęcie dlaczego tak się dzieje?

0

Dzieki za informacje. Nie twierdze, ze bledu nie ma, lecz nie jestem w stanie poki co odtworzyc tego problemu :(

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1