Nieprawidłowe wyświetlanie CompareText w tagu Delphi

0

Witam. Zauważyłem że jak wkleje kod w znaczniki Delphi, to nie wyświetla się on prawidłowo.

    Compare := CompareText(Item1.SubItems[IX], Item2.SubItems[IX]);

Pokazany jest tak jak poniżej (w trybie edycji posta znowu jest normalnie):

    Compare := CompareText(Item1.SubItems[IX], Item2.SubItems[IX]);

To jakiś błąd?

0
olesio napisał(a)

To jakiś błąd?

nie, to feature :]

0

Błąd silnika kolorowania składni -> GeSHi - tam można zgłosić błąd, a jeśli już jest poprawiony, to możemy uaktualnić ten składnik na serwerze 4p

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1