co lepiej sie uczyc visual c++ czy delphi???

0

co lepiej sie uczyc visual c++ czy delphi???

0

temat wyboru jezyka programowania byl poruszany wiele razy i wynika z tego ze wiekszosc osob proponuje delphi :-)
ale i tak decyzja nalezy do ciebie :-)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

A czego lepiej sie uczyc polskiego czy matematyki , ladniejsze jest zielone czy niebieskie ??
To raczej zalezy od ciebie !! Podejmujac decyzje pownienys sluchac sie siebie a nie innych !! Troche wiecej zaufania dla siebie - obejrzyj kody zrodlowe obu jezykow , ksiazki , kursy itp. i zdecyduj !! Skad osoba trzecia ma wiedziec co ci sie bardziej podoba , co jest latwiejsze ??--Ozyrys Pozdrawiam {hello}
[email protected]

DELPHI 6 RULEZ

0

ciekawe co to znaczy ze chcesz uczyc sie visual c++ - chcesz
uczyc sie ruszania myszka, czy moze szybkiego wpisywania komentarzy

Ludzie nauczcie sie odrozniac jezyk programowania od narzedzi programistycznych !!!

wojta$--Lets make linux better :-)

0

Ja bym proponowal delphi bo jest łatwiejsze i wiecej ludzi w tym pisze, a c++ jest lepsze ale trudniejsze :-) --Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @ll====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--

0

RFL napisał:
Ja bym proponowal delphi bo jest łatwiejsze i wiecej ludzi w tym pisze, a c++ jest lepsze ale trudniejsze :-)

wiecej ludzi ... dobre sobie :-) hahaha

--Lets make linux better :-)

0

Chodzi mi o programowanie grafiki 3d --gdzie mozna uzyskac lepsze efekty

0

Najlepiej to sie niczego nie ucz, bo i tak nie bedziesz najlepszy... ;)

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Jak tylko grafika 3d i to profesjonalna to język CUBE który jest własnie stworzony
tylko do takich rzeczy.Tylko problem skąd go wziąć, że o ksiażkach nie wspomne.

"Ilu językami władasz, tylekroć jesteś człowiekiem" Goethe.-------------------------------------------------
Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

0

Jest tylko jedna odpowiedź ---C++!!!!!!!!!!!!!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0