JAk Naczyczyć sie porgramować w Delphi???

0

JAk Naczyczyć sie porgramować w Delphi [wstyd]

0

Kurcze odiwedz dział Dephi na tej stronie jest tam kurs Adama Boducha :) (chyba tam nie?) I najpierw szukaj a potem pytaj (jak nie znajdziesz) bo cie zbesztają :D :D :D--------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
Naczelny DCP
[email protected]

0

Ja równierz polecam te kursy. Uczyłem się z nich i coś tam umiem :-P . Na początek te kursy są dobre, a potem kup sobie książeckę.--Pozdrawiam
Pik
[Delphi 2,6], {C i C++], [TP]
[email protected]

0

morrison napisał:
JAk Naczyczyć sie porgramować w Delphi [wstyd]

  1. Trzeba mieć internet :)
  2. IQ po wyżej 80
  3. Pasjię, ochotę, wiarę, nadzieję, i dobre chęci
  4. Trchę wolnego czasu--__________________________________
    Pozdrawiam...
    piechnat
0

piechnat napisał:
&gt1. Trzeba mieć internet :)
Po pierwsze trzeba jeszcze umieć z niego korzystać, żeby np: ZNALEŹĆ KURS ;-) --

0

piechnat napisał:

  1. Trzeba mieć internet :)
    [rotfl] Ja nie miałem internetu jak się uczyłem.
  2. IQ po wyżej 80
    Komu by się chciało sprwadzać.
  3. Pasjię, ochotę, wiarę, nadzieję, i dobre chęci
    Wiarę, ale w prawa Murphy'ego :-D
  4. Trchę wolnego czasu
    Troche to może być za mało.
    Ja bym jeszcze dorzucił umiejętność czytania, znajomość angielskiego i umiejętność korzystania z pomocy. (ten angielski to może już nie długo)--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:
&gt1. Trzeba mieć internet :)
&gt [rotfl] Ja nie miałem internetu jak się uczyłem.
no ale mnie nie stać na książki ;-|

&gt2. IQ po wyżej 80
&gtKomu by się chciało sprwadzać.
jak ktoś ma niższe to jest na poziomie intelektualnym łosia [rotfl]

&gt3. Pasjię, ochotę, wiarę, nadzieję, i dobre chęci
&gtWiarę, ale w prawa Murphy'ego :-D
&gt4. Trchę wolnego czasu
&gtTroche to może być za mało.
ja więcej nie mam, w końcu jestem maturzystą :-D

&gtJa bym jeszcze dorzucił umiejętność czytania, znajomość angielskiego i umiejętność korzystania z pomocy. (ten angielski to może już nie długo)
niestety angielskiego nie znam [glowa] --__________________________________
Pozdrawiam...
piechnat

0

piechnat napisał:
no ale mnie nie stać na książki ;-|

Mnie też :|

jak ktoś ma niższe to jest na poziomie intelektualnym łosia [rotfl]

IQ 55-60 - lekkie upośledzenie. Czyżby łosie potrafiły czytać, pisać, dodawać i wiele innych rzeczy robić?

ja więcej nie mam, w końcu jestem maturzystą :-D

"Czas to pieniądz" - dlatego mam puste kieszenie.--Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Dryobates napisał:
piechnat napisał:
&gtno ale mnie nie stać na książki ;-|
&gt
&gtMnie też :|

Tak tak, internet jest wiele (och jak wiele) tanszy niz np ksiazeczka Adama Boducha :)
Ja place za internet 50zl/miech :)

--
||===

0

Moim zdaniem to wystarczy mieć Delphi w dowolnej wersji, a reszta zależy od twojego zapału. [pisze]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1