Dostępność pamięci

Odpowiedz Nowy wątek
2005-04-13 22:32

Rejestracja: 14 lat temu

Ostatnio: 14 lat temu

0

Jak moge sprawdzic przy uzyciu C++ ile mam dostępnej pamięci i czy istnieje jakas funkcja do pobierania czasu systemowego?

Pozostało 580 znaków

2005-04-14 00:53

Rejestracja: 16 lat temu

Ostatnio: 9 lat temu

0

Ad2). http://www.google.pl/search?h[...]emowy&btnG=Szukaj&lr=


JKM czy HGW?

Pozostało 580 znaków

2005-04-14 22:57

Rejestracja: 15 lat temu

Ostatnio: 12 lat temu

0

a wiec :)

AnsiString MemFree()
{
  AnsiString FreeMem;
  MEMORYSTATUS memory ;
  memory.dwLength = sizeof (memory) ;
  GlobalMemoryStatus (&memory) ;
  unsigned int value2 = 0;
  unsigned int value1 = memory.dwAvailPhys / 1024;
  if (value1 >= 1000)
  {
    value2 = value1 / 1000;
    value1 = (value1 - (value2 * 1000.0));
    FreeMem = AnsiString(value2) + "," + AnsiString(value1) + " kB";
  }
  else
    FreeMem = AnsiString(value1) + " kB";
  return FreeMem;
}

a do czasu

Time()

To Like What You Have Is To Have What You Like
Jedyne co mam to złudzenia, ze mogę mieć pragnienia, bo Ta, która wiecznie zawodzi, wiecznie też jest przedmiotem nadziei. Najbardziej odczujesz tego brak gdy będzie obok i nigdy nie będzie Twoja.

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0