Kolorowanie skladni

Odpowiedz Nowy wątek
MrJarbi
2003-02-21 18:50
MrJarbi
0

Mam maly problemik
Chodzi mi o kolorowanie skladni.
Czy mozna cos takiego zrobic w kontrolce richedit, jesli tak to jak?
Programuje w c++ builder 6.0
Odpowiedzie prosze slac na maila: [email protected]

Pozostało 580 znaków

2003-02-21 19:02

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

SynEdit


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Anonim
2003-03-01 15:24
Anonim
0

Hm, ale co to ten synedit?
Jest to jakas klasa w c++ builderze czy konpoment?

Pozostało 580 znaków

2003-03-01 20:01

Rejestracja: 17 lat temu

Ostatnio: 2 lata temu

0

Komponent (poszukaj w downloadzie).


Life is just a dream, you know...
[Cowboy Bebop]

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0