Błąd kompilacji programu.

0

Witam!
Mam problem z kompilacją programu. Chodzi o ten fragment kodu:


FILE *console = NULL;
 AllocConsole();
 AttachConsole(GetCurrentProcessId());
 freopen_s(&console,"CON", "w", stdout);
#endif

Błąd: "freopen_s was not declared in this scope"
Jednak dodałem bibliotekę cstdio. Z góry dziękuję za pomoc.

0

nadal ten sam błąd

0

Używasz Microsoftowskiego kompilatora?

0

Ja raczej bym się zdziwił, gdyby w tej funkcji nie było błędu. Stosuj odpowiednie wcięcia: http://format.krzaq.cc/, podziel na sensownie małe funkcje i dopiero można pomyśleć o szukaniu błędu.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0