Skad wzioac Kompilator Borland c++

0

Byc moze ten temat byl juz poruszany, ale zapytam sie jeszcze raz bo zagladam tu pierwszy raz....
Czy moglby mi ktos powiedziec gdzie moge znalezc kompilator BORLAND C++?????

z gory thx

MArek

0

MArek w dniu 26.3.2002 20:13 napisal:
Byc moze ten temat byl juz poruszany, ale zapytam sie jeszcze raz bo zagladam tu pierwszy raz....
&gtCzy moglby mi ktos powiedziec gdzie moge znalezc kompilator BORLAND C++?????
&gt
&gt
&gt z gory thx
&gt
&gt
&gt MArek

jesli masz stale lacze to mozesz sobie przy uzyciu kaazy sciagnac pelna wersja z netu--Delphi 5 (paskal is good too)

0

ylo w dniu 26.3.2002 20:18 napisal:
MArek w dniu 26.3.2002 20:13 napisal:
&gtByc moze ten temat byl juz poruszany, ale zapytam sie jeszcze raz bo zagladam tu pierwszy raz....
&gt&gtCzy moglby mi ktos powiedziec gdzie moge znalezc kompilator BORLAND C++?????
&gt&gt
&gt&gt
&gt&gt z gory thx
&gt&gt
&gt&gt
&gt&gt MArek
&gt---
&gt
&gtjesli masz stale lacze to mozesz sobie przy uzyciu kaazy sciagnac pelna wersja z netu
&gt
&gt--
&gtDelphi 5 (paskal is good too)

a po co z kazzy lepiej po prostu z borland.com jezeli chodzi tylko o kompilator to jest tam darmowy

0

Poszukaj w PC WORLD KOMPUTER

Kamil
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0