Stringgrid1 w borland c++

Odpowiedz Nowy wątek
waldi19
2006-12-28 23:14
waldi19
0

Witam

Czy wie ktos w jaki spsob zapisac elementy z Stringgrid1 w borland c++ i je wczytac do tego komponetu prosze o pomoc !

Pozostało 580 znaków

2006-12-28 23:23

Rejestracja: 13 lat temu

Ostatnio: 6 lat temu

0
waldi19 napisał(a)

Witam

Czy wie ktos w jaki spsob zapisac elementy z Stringgrid1 w borland c++ i je wczytac do tego komponetu prosze o pomoc !

Wczytać skąd, zapisać gdzie?


<span style="color: blue">"Kolarstwo to jedna z najtrudniejszych dyscyplin sportu. Nawet najgorszy kolarz jest wciąż wybitnym sportowcem."
s.p. Marco Pantani
</span>

Pozostało 580 znaków

Odpowiedz

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0