Młodszy programista za ile?

0

Cześć,sluchajcie mam do Was pytanie zaraz mija moj polroczny staz,oczywiscie byl darmowy,nie biore za cos kasy jesli sie na czyms nie znam. Chwila moment i ma nadzieje, że dostane propozycje pracy,oby tak bylo :D. Nie wiem kompletnie ile mogłbym sobie zazyczyc na poczatek?Pytam Was bo kiedy tam przyszedlem to bylem totalnie zielony a juz sie mnie pytali ile bym sobie zyczyl za ten staz,odp ze nie chce niczego wiecej jak tylko mozliwosci udzialu w projektach zeby sie czegos nauczyc. Firma zajmuje sie oprogramowaniem z asp,androdi,apple,wdrazaniem i dostosowywaniem ms dynamics crm. Ja tam oczywiscie nauczylem sie troche asp.net ale nie bylo tego za wiele(choc sam juz przerobilem z 3000 kartek na ten temat z roznych ksiazek odnosnie frameworka 3.5 i 4),oprocz tego mialem stycznosc z help deskiem ale tylko chwile,nie ciagnie mnie do tego :) no i ostatnio dostosowywalem ms dynamics crm w js.Jak myslicie ile mogłbym powiedziec w razie pytanie jakie wynagrodzenie mnie interesuje?

Z gory wielkie dzieki.

0

Jakie miasto? Jak duża firma? Jakiego typu to firma (rodzinna, bank, zagraniczna korporacja)?

0

Warszawa,firma jest juz na rynku 20 lat tylko teraz jest to pod oddzial pod inna nazwa ale delikatnie zmienioną wiec nie to ze kiedys byla lipa a teraz zmienili nazwe i probuja raz jeszcze nic z tych rzeczy,wielkosc nie mam pojecia szczeze powiedziawaszy. No tak z grubsza ile taki ktos jak ja moze sobie wziąć po pol rocznej wspolpracy i ciezkiej nauki:) no i tym z czym sie tam mialem stycznosc.

0

Pytam czy to polska firma, czy zagraniczna, bo te drugie lepiej płacą. Podobnie banki lepiej płacą niż np. sklep mięsny. ;)
Ale skoro masz pół roku doświadczenia, to tak ze 4k powinno być chyba ok.

0

Nie no firma polska polska :D ty z tymi 4k to na serio ? Nie wiem czy mnie nie wysmieja jak cos ;) bo ja sie mialem przez ten czas bardziej uczyc,takze nie wiem czy taka stawka jest mozliwa uprzedzam ze ide teraz na 3 rok studiow inz takze nawet dyplomu nie mam:D

0

Ja 2 lata temu po studiach zaczynałem za 3k jako programista ASP.NET, którego w zasadzie nie znałem, i to była/jest niska stawka jak na Warszawę.

0

Dobra dzieki wielkie kolego,jeszcze takie pytanie jesli beda chcieli mi dac powiedzmy 2k na reke to mam z tego zrezygnowac i szukac czegos lepszego i czy znajde za te 3k powiedzmy?

1

Nie rezygnuj dopóki nie masz lepszej oferty z innych firm. Na razie bierz co dają. W międzyczasie dalej się ucz i szukaj lepszych ofert.

0

Cenna rada :) dzieki.

0

Pracujesz pół roku, a o stawki pytasz się na forum? Pogadaj z innymi programistami w firmie ile zarabiają, to będziesz wiedział na czym stoisz.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0