[SQL] polskie FreeSQL ??

0

Szukając bazy MySQL trafiłem na stronkę www.freesql.cba.pl . Przystępuje do projektu a wy co o nim myślicie ????

0

po wejsciu na strone:

Warning: main(./extension.inc): failed to open stream: No such file or directory in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 25

Warning: main(): Failed opening './extension.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 25

Warning: main(./common.): failed to open stream: No such file or directory in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 26

Warning: main(): Failed opening './common.' for inclusion (include_path='.:/usr/share/php:/usr/share/pear') in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 26

Fatal error: Call to undefined function: session_pagestart() in /home/var/www/virtual/freesql.cba.pl/index.php on line 31

nie wiem co mam o tym myslec ;]

0

dziwne :- ?? u mnie wchodziło i to bez zarzutów

0

no teraz cos sie zaladowalo hmm...
ten projekt to jest jakis zart!? :D
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie ;)

0

koleś sam napisał jestem początkujący, więc pewnie to nie on będzie odwalał brudną robotę. O projekcie nie napisał nic, co mogłoby przedstawić jego koncepcję. Jeżeli chce to zrobić na plikach tekstowych, to niech lepiej poszuka na google, bo takie coś już jest! Wg mnie nie wypali, ale życzę powodzenia [!!!]

0

no teraz cos sie zaladowalo hmm...
ten projekt to jest jakis zart!?
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie

Nie rozumiem prawie nic z tego co napisałeś :-( Głównym celep rojektu ma być udostęmnianie za darmo baz danych (MySQL itp. i to jest na stronie napisane) Ten post wysłałem żeby prosić was o radę i o pomoc i dlatego piszę.o należy wg. zrobić żeby obrany cel stał się faktem.

0
server-side napisał(a)

no teraz cos sie zaladowalo hmm...
ten projekt to jest jakis zart!?
zero zalozen nic a co potrzebne ogolem wszystko bosze jaka organizacja to jak mala firma prawie

Nie rozumiem prawie nic z tego co napisałeś :-( Głównym celep rojektu ma być udostęmnianie za darmo baz danych (MySQL itp. i to jest na stronie napisane) Ten post wysłałem żeby prosić was o radę i o pomoc i dlatego piszę.o należy wg. zrobić żeby obrany cel stał się faktem.

Co należy zrobić? Według mnie poprawić stronę internetową. To jest najważniejsze. Teksty zwłaszcza, wygląd może być, kodu nie będę komentował.

O co chodzi? Weźmy na przykład taki tekst:
"Projekt powstał z mojej inicjatywy . Jestem szesnastolatkiem mieszkającym w Bielsku-Białej. Do stworzenia projektu skłoniła mnie potrzeba posiadania bazy danych . Nie mam pieniędzy na profesjonalny płatny hosting www , a baza danych była mi bardzo potrzebna."
Otóz, spacje się wstawia za przecinkiem, a przed przecinkiem - nie.

Po drugie są też błedy ortograficzne ("nie pracujący").

Po trzecie póki co projekt nie oferuje niczego, a jedynie prosi o pomoc dobrych ludzi - być może tacy się znajdą. Trzeba szukać, może ktoś z 4p na przykład się zgłosi?

A tak w ogóle to forum nie działa (Couldn't connect to database).

0

O i o to kolejny powód aby mi pomóc . Jak myślicie dlaczego czasem mam problemy z DB ?? Bo serwis jest za granicą i często przerywa . Proszę wszystkich o pomoc , zróbmy coś razem dla polskich webmasterów.

Aklimx_offline napisał(a)

koleś sam napisał jestem początkujący, więc pewnie to nie on będzie odwalał brudną robotę. O projekcie nie napisał nic, co mogłoby przedstawić jego koncepcję. Jeżeli chce to zrobić na plikach tekstowych, to niech lepiej poszuka na google, bo takie coś już jest! Wg mnie nie wypali, ale życzę powodzenia [!!!]

Odwołam się jeszcze do tego postu . Jeśli chciałbym , żeby ktoś odwalił z mnie brudn robotę to na pewno nie szukałbym ich w serwisie 4programmers. Zresztą chyba nie rozumiesz co napisałem na stronie . To ma być nasz projekt , nasz , czyli ja też będe na nim coś robił , ale sam nie jestem w stanie i dlatego publikuje ten post . Miałem nadzieję że spotka się z Waszą aprobatą a nie takimi "wrednymi komentarzami typu "powodzenia [!!!] "

0

Miałem nadzieję że spotka się z Waszą aprobatą a nie takimi "wrednymi komentarzami typu "powodzenia "

A czy komentarz "powodzenia" to nie jest aprobata pomysłu? Według mnie to wredne nie jest.

Napisałem o tobie na Joggerze moim, może ktoś przeczyta i się zechce przyłączyć. Pozycję w Google mam nienajgorszą, więc trochę reklamy już masz :)

Pomysł dobry, ale niestety przyłączyć się nie przyłączę. Nie mogę i już.

0
serer-side napisał(a)

Szukając bazy MySQL trafiłem na stronkę www.freesql.cba.pl . Przystępuje do projektu a wy co o nim myślicie ????

server-side napisał(a)

O i o to kolejny powód aby mi pomóc . Jak myślicie dlaczego czasem mam problemy z DB ?? Bo serwis jest za granicą i często przerywa . Proszę wszystkich o pomoc , zróbmy coś razem dla polskich webmasterów.

najpierw ściemniasz że przypadkiem trafiłeś na stronkę i się dołączasz a potem się okazuje że to twoja strona :/ masz rozdwojenie jaźni ? jeszcze na stronie się posługujesz adresem freesql.pl a pod tym adresem nic nie masz i piszesz że szukasz kogoś kto ci tą domenę zasponsoruje, to póki jej nie ma zarejestrowanej to po co się nią posługujesz ?

0

Właśnie w statystykach się zastanawiałem kto mnie linkuje z joggera i o to już wiem . Dziękuje Ci bardzo . I naal proszę wszystkich o pomoc , kto tylko może.

0
server-side napisał(a)

Głównym celep rojektu ma być udostęmnianie za darmo baz danych (MySQL itp. i to jest na stronie napisane) Ten post wysłałem żeby prosić was o radę i o pomoc i dlatego piszę.o należy wg. zrobić żeby obrany cel stał się faktem.

A ja nie rozumiem Ciebie. Jest wiele serwisów, które udostępniają za free bazę MySQL + PHP + WWW + co tam jeszcze. Czym Twój ma się wyróżniać i w czym ma być lepszy?? (no chyba, że nie zrozumiałem idei, która Ci przyświeca)

Do poczytania do poduszki - lista darmowych i nie tylko serwerów nie tylko z MySQLem

0

widze iz dzial "oni nam pomogli" prezentuje trafna tresc

oni_nam_pomogli napisał(a)

Error 404!

/oni_pomogli.php
File Not Found!

widze iz serwis stoi niby na PHP a zwykla prosta sonda jest hostowana przez serwis sonda.pl 8-|
poza tym, koles ma 16 lat i glowe pelna pomyslow
Moja dobra rada: daj se spokoj

0
CyberKid napisał(a)

widze iz serwis stoi niby na PHP a zwykla prosta sonda jest hostowana przez serwis sonda.pl 8-|

Jak robilem strony we FrontPage'u, to mnie takie rzeczy jeszcze obchodzily.

To nie audyt roboty konkurencji, wiec wyluzuj troche :P.

0
roSzi napisał(a)

To nie audyt roboty konkurencji, wiec wyluzuj troche :P.

no wiesz ja sie zastanawiam tylko po co mu ten serwer hostujacy MySQL. Skoro potrzeba mu takiego mocarnego hostingu to pewnie pisze cos wielkiego no wiec czyzby nie mial czasu na banalna sonde?

o to mi chodzilo ;]

0

http://www.freesql.pl/ <-- [rotfl] [rotfl] [rotfl] [rotfl] chyba zajeta :) zmieniaj linki i obrazki :)

0

Jesli cos jest za darmo to jest do d**y :)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1