Access dodawanie do bazy poprzez program

0

Witam was mam taki problem napisałem program który "dodaje" do bazy danych kolejne rekordy

sql = "INSERT INTO magazyn (ID_Towaru,Kod_Towaru,Nazwa_Towaru,Ilość_w_magazynie,ilość_minimalna) VALUES ('" & jakiid & "','" & kodtowaru & "','" & nazwatowaru & "','" & iloscwmagazynie & "','" & iloscminimalna & "')"


        Dim MyConnection As New OleDbConnection(conn)
        Dim command1 As New OleDbCommand(sql, MyConnection)

        command1.Connection.Open()
        command1.ExecuteNonQuery()
        MyConnection.Close() 

Tym kodem zapisuje dane elementy w naszej bazie w tabeli magazyn. Potem kolejnym zapytaniem wykonuje wyświetlenie tabeli do ViewGrid , ok wszystko jest na swoim miejscu nawet dodane elementy, lecz gdy otworze bazę za pomocą Accessa to tych elementów tam nie ma i dodane elementy w aplikacji są tylko do czasu jej wyłączenia tak jakby to wszystko co jest w aplikacji było w chmurze i czekało na zapisanie.

0

rozwiązane, VB podmieniał mi otwarty plik z pustym, zmieniłem connection string na inną lokacje i chodzi

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1