Bazy danych i BMP

0

Właśnie dziś zaczełem czytać o Bazach danych. Ale w mojej knidze nic nie napisali o robieniu tabel a w szczególności o dodawania do nich BMP. Jakoś z resztą sobie powoli radzę ale z BMP nie mam żadnego pomysłu. Jeżeli ktoś mi może wyjaśnić jak to zrobić będe wdzięczny :)))--Pozdrawiam eSka :-)

0

poczytaj w rozdziale pt LARGE OBJECTS , BLOB's , LOB's , OID's

powodzenia :-)
wojta$--Lets make linux better :-)

0

Dzięki ja mam Delphi dla każdego i chyba NIE MA takiego rozdziału :(((((--Delphi 6; Pozdrawiam eSka :-)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0