forma

0

wie moze ktos co zrobic, zeby forma odpalala sie na samy srodku ekranu, niezaleznie od rozdzielczosci?

0

Wlasciwosci formy =&gt Position - poDesktopCenter :)--Pozdrawiam {hello}
Tomasz K.

0

dzieki :)

0

Jesli potrzebujesz kodu c++ to prosze bardzo:

Form1-&gtLeft = (Screen-&gtWidth / 2) - (Form1-&gtWidth / 2);
Form1-&gtTop = (Screen-&gtHeight / 2) - (Form1-&gtHeight / 2);

pamietajac ze kod wstawic w FormCreate :)

pozdro {hello}

0

albo ustaw na poScreenCenter, wtedy jest na środku ekranu, a nie pulpitu&ltbr&gt&ltbr&gt--&ltbr&gtVroc
&ltbr&gt&ltDelphi Knight&gt

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0