Timer :) - znowu :)

0

No tak ja w posie "eSka"

Jak zrobić procedure: tylko żeby sleep nie stepowało aplikację???????? (JEżeli nie wiesz to nie pisz - chcę tylko kod)

for i:=0 to 8 do
begin
image1.picture.loadfromfile('C:\Obrazki\'+inttostr(i)+'.bmp');
sleep(200);
end;

0

Application.ProcessMessages;--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

Ależ wiem, ze to trza wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytanie powinno brzmieć: "GDZIE to wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

0

Nie zależnie od tego w ktorym miejscu w petli to wstawisz to zawsze bedzie dobrze :-)

Pozdrawiam @LL;--RFL

0

ZIOMBER napisał:
Ależ wiem, ze to trza wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pytanie powinno brzmieć: "GDZIE to wsadzić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!"

Przed Sleep() np.

Application.ProcessMessages;
Sleep(100);--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

THX :))))))

0

Dlaczego przed sleep?? Przeciez jak sie wstawi za sleep to da to identyczny reultat...--Delphi 6, Pascal

----====Pozdrawiam @LL====----
------====== RFL ======------
--==[ [email protected] ]==--
----====[ GG: 3532533 ]====----

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1