AVI w zasobach?

0

Czy istnieje taka możliwość aby własny filmik AVI widziany był przez
komponent TAnimate, jak np aviCopyFile. Chodzi mi o to żeby nie rozprowadzać
pliku AVI z programem, bo można go łatwo podmienić lub zmodyfikować

0

Jak w zasobach to w dziale kody zrodlowe masz przyklad jak umiescic animacje w zasobach.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

jezeli masz zasob z plikiem avi to wystarczy dolaczyc go do kodu zrodlowego i wpisac (np. w onCreate formy):
Animate1.ResName := 'ZASOB_AVI';
jezeli nie wiesz jak stworzyc zasob z plikiem avi to pisz :-) ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0