MP3

0

Czy ktoś wie, czy istnieje jakiś komponent do odtwarzania plików MP3?

0

Chociażby standardowy mediaplayer na zakładce system.---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

Jesli jestes choć troche wczuty w Delphi/C++/ASM to proponuje BASS, a znajdziesz go na www.un4seen.com :)--W poszukiwaniu rozwiązania problemu, najbardziej pomocna jest znajomość odpowiedzi.

0

Oczywiście, BASS króluje! POLECAM gorąco! Naprawde b.dobry i prosty w obłudze przy odrobinie wiedzy!

0

Hmm ofkors że BASS, ale czy jest on łatwy w obłsudze?? no nie wiem... wg mnie zacząć można od TMediaPlayer, lub mp3player czy jakoś tak, trochę tego jest
A co do BASSa to rzeczywiście profesjonalne możliwoś[email protected]
POZDRAWIAM
DELPHI RULEZ
NIECH MOCz BĘDZIE Z WAMI
:-))

0

Looknij do komponentów chyba otrłem się o M3Player albo coś takiego--------------------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek, Seboo lub jak tam kto woli :D
[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0