Jak wstawić w Delphi Bitmape obruconą o pewien kąt.

0

Pisze program (w delphi6.0) do robienia okładek na płyty cd i chciałbym zrobiś opcje wstawiania
obrazka obruconego o pewien kąt (najbardziej interesuje mnie kąt 90st) i nie mam pojęcia jak to zrobć.
HELP !!!

0

Kiedys dawno temu pisalem sobie w DelphiX. Tam jest cos takiego, ze mozna sobie zaladowac bitmapke i jom obracac..Jak ci na tym zalezy, to napish do mnie i podam ci to..--Skysh The God, Your Slave

0

Święta racja jak chcesz to ja też powiem jak to zrobić (w DelphiX) :))

0

ty sie, koles, najpierw naucz pisac po polaku, pozniej w delphi...

0

Scagnij sobie komponencik z dzialu kody zrodlowe.--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

a jaki to komponent ... tez mi sie przyda :) !!!!!!! ...
... [browar]

Pozdrawiam !!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0