X olimpiada informatyczna

0

Ja pisze w sprawie Olimpiady informatycznej (www.oi.edu.pl). Są tam zadania. I od razu w pierwszym mam problem. Moje pytanie brzmi: "co to jest ciag bez zająknieć????"--Do raju przez piekło!

0

np abba zajakniecie

nie moze sie powtarzac taki sam ciag :)
baba //zle itp--eh ah i oh

0

Taka sam znak (A), czy taki sam ciag znakow (np. abc) ????--Do raju przez piekło!

0

ciag, znak bylby za latwy:)
zycze powodzenia--eh ah i oh

0

dzieki--Do raju przez piekło!

0

w sumie szkoda, że nie można pisać w delphi tylko przestarzałym Pascal'u i c\c++--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

i trza pod linuxa :(
--eh ah i oh

0

Moja psora od Infy mówi żebym sie w to pobawił, ale zadania są dość trudne(w II etapie :D) i nie znam ash tak dobrze pascala i to dla lynxa. Shit :)--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Gdzies ty wyczytal ze trzeaba pod linuxem to robic?
Ja czytalem ze to musi bic pod win
--Do raju przez piekło!

0

Oni bedą kompilować kod pod linuxem :P--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

a z kad ty do cholera takie rzeczy wiesz?
--Do raju przez piekło!

0

Z informacji, jakie przysłąli do szkoły :P--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Tu jest wszystko:

http://www.oi.edu.pl/oi10/zasady.html

6.Programy w C/C++ będą kompilowane w systemie Linux za pomocą kompilatora GCC v. 2.95. Programy w Pascalu będą kompilowane w systemie Linux za pomocą kompilatora FreePascala v. 1.0.6. Wybór polecenia kompilacji zależy od podanego rozszerzenia pliku w następujący sposób (np. dla zadania abc): Dla c gcc -O2 -static -lm abc.c
Dla cpp g++ -O2 -static -lm abc.cpp
Dla pas ppc386 -O2 -XS abc.pas
Pakiety instalacyjne tych kompilatorów (i ich wersje dla DOS/Windows) są dostępne w witrynie Olimpiady www.oi.edu.pl.
--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

A do mnie doszkoly doszlo tylko to co jest na stronie.
I nauczyciel sam musial wszystko drukowac itp.
Czemu do ciebie przslali a do mnie nie

A tak w ogóle zapraszam na #M_Socek na ircu. Moj kanal chodz opa nie mam. Restrykcje musze se zdjac jak bede mial czas.--Do raju przez piekło!

0

do mnie tak samo, jak jusz napisałem na stronie wszystko jest, tylko nie mogłem znaleźć: http://www.oi.edu.pl/oi10/zasady.html--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

ja mam to wydrukowane w szkole

P.S.
POSTAL MI SIE SCIAGNOL!!!HURRA!!!
--Do raju przez piekło!

0

Master Socek napisał:
&gtTaka sam znak (A), czy taki sam ciag znakow (np. abc) ????

abba też jest źle - powtarza się ciąg 'b'. Taki sam znak lub ciąg nie może wystąpić po sobie.--Vogel [Delphi 6 PE]

I TY możesz nauczyć się grać w bierki!

0

Vogel napisał:
Master Socek napisał:
&gt&gtTaka sam znak (A), czy taki sam ciag znakow (np. abc) ????
&gt
&gtabba też jest źle - powtarza się ciąg 'b'. Taki sam znak lub ciąg nie może wystąpić po sobie.

no jest zle !!
Moj ojciec jest nauczycielem infy i z tad wiem :)--eh ah i oh

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1