Kod Activex paska na?żędzi do M$IE

0

Gdzie mogę znaleźć kod żródłowy jakiegoś paska nażędzi do M$IE? {hello} --Sebo +)
(Delphi3)

0
  • begin of source code

unit glupoty001;

uses glupota,classes,controls,dupa_zbita,crt;

begin

Writeln('

Np. na serwerach Microsoftu. Proponuję spróbować około 20:00, wtedy administratorzy jedzą obiad. Aha, Prosiak nie działa, sprawdzałem. Proponuję wysłać im jakiegoś innego trojana, najlepiej w mailu z submitem "I.LOVE.BILL.GATES", wtedy na pewno otworzą.

');

end.

  • end of source code
0

Nomish napisał:

  • begin of source code
    ...
  • end of source code

To jest jakaś metoda. Zdobędziesz kod całej przeglądarki, jak będziesz miał szczęście ;) --Jest jeszcze jeden błąd ... :)

Apel: Piszcie w tematach o jaki język programowania chodzi np. : [Delphi], [C++], itp.

0

Nie wiem jak wy... ale ja na serio chciałbym kod źródłowy jakiegoś paska do M$IE!!
Nie musi to być kod micro$oftu (inne programy też dodają paski do M$IE np DAP)--Sebo +)
(Delphi3)

0

Szukaj w SDK'u np ISHellBrowser
--Szymek

Doświadczenie - jest to coś co zdobywasz tuż po chwili kiedy go potrzebowałeś.

0

szymek napisał:
Szukaj w SDK'u np ISHellBrowser

Co to jest ten SDK??--Sebo +)
(Delphi3)

0

SDK - single debil kompilling

Już wiesz? :)

0

Software Development Kit dokumentacje.
W tym przypadku chodzi mi o dokumentację windowsa w delphim w menu help powinieneś mieć
pozycję Windows SDK.
--Szymek

Doświadczenie - jest to coś co zdobywasz tuż po chwili kiedy go potrzebowałeś.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1