ActiveX

0

Postępowałem według artykułu o tworzeniu kontrolek ActiveX'u
no zrobi się plik HTML który wczytuje taką kontrolkę, ale
jedyne co widać to szary prostokąt, mimo iż na formie mam
dużo komponentów, dlaczego tak się dzieje?

piechnat

0

Też miałem coś takiego. Gdzieś w windowsie (chyba temporary internet files) jest folder downloaded program files (chyba ukryty). Znajdziesz tam kontrolkę, którą musisz wykasować za każdym razem kiedy zmieniasz coś w programie.---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

thenkles napisał:
Też miałem coś takiego. Gdzieś w windowsie (chyba temporary internet files) jest folder downloaded program files (chyba ukryty). Znajdziesz tam kontrolkę, którą musisz wykasować za każdym razem kiedy zmieniasz coś w programie.

dzięki, poskutkowało,
a swoją drogą to ważna informacja,
mogli by o tym gdzieś napisać

piechnat

0

a to importowanie jak sie nie mle jest tylko w Enterprise?--Vroc
&ltDelphi Knight&gt

0

Jakie znów importowanie? O co chodzi?---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0