Rejestr ostatnie starcie! :)

0

Wpisałem swoj login ale nie przy logowaniu a tu mi jebło Błąd nie możesz podszywac się pod coś tam :)
hehe - dobra w razie czego zmieniłem xywe z -ql-GORTH na ZIOMBER pamietajcie :) bo na forum nie da sie tego zrobic chyba ze se nowy login zrobie, ale nie zrobie - dobra, czytajcie dalej...

&ltcenter&gt&ltimg src="http://www.resportgql.republi[...]"&gt&lt/center&gt

Jezeli nie widać rysunku to wejdźcie i zobaczcie sami jak to wygląda (ten błąd)

Niestety nic nie pomogło w tym rejestr.kriejt :)
traj
i
finaly

Nie wiem ale może to być spowodowane tym, że ja mam Windows'a Me..... może hehe :)

sprawdzcie ten rysunek moze ktos bedzie wiedzial przez co to........

0

hehe i jak? :P

http://www.resportgql.republika.pl/J.jpg

tak będzie lepiej hehe :]

0

A ja bym to zamknął nic nie robiąc i uruchomił bez debuggera delphi...---------------------------
Delphi 6

Pozdrówka

0

-ql-GORT w dniu 2.4.2002 9:34 napisal:
Wpisałem swoj login ale nie przy logowaniu a tu mi jebło Błąd nie możesz podszywac się pod coś tam :)
&gthehe - dobra w razie czego zmieniłem xywe z -ql-GORTH na ZIOMBER pamietajcie :) bo na forum nie da sie tego zrobic chyba ze se nowy login zrobie, ale nie zrobie - dobra, czytajcie dalej...
&gt

Byloby dobrze gdybys na poczatek sie zalogowal - wtedy nie bedziesz musial przy okazji kazdego postu podawac swojej xywki i e-maila itp. Wszystko bedzie automatycznie :)
Problem polega na tym iz nie jestes zalogowanym uzytkownikiem, a podczas proby napisania postu podajesz xywke, osoby (swoja :)) ktora jest na forum zarejestrowana, a ty nie mozesz tak robic ze wzgledow bezpieczenstwa. Po prostu kliknij na link, ktory widniele o gory ekranu (Logowanie) - wpisz swoj login i haslo, a bedzie to wygodniejsze, gdyz nie bedziesz musial za kazdym razme wpisuwac swojej xywki. --Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0