...:::Rejestr

0

Witam!!![cya]
Czy mógłby mi ktoś napisać program (chodzi mi o jakiś przykład), który zmienia tapete w Window$ie.
Z góry dzięki!!! --============================
======= ...::::... ========

====[email protected]====

0
  1. Co znaczy ten temat? Z tego co wiem to zmienianie tapety nie ma wiele wspólnego z rejestrem!
  2. Nie wiem w jakim języku potrzebujesz program.
  3. Jeśli w delphi to chyba w Faq-u było - albo offline do ssania, albo tym co jest online.

Jesteś początkujący dlatego myślę że Ci zbytnio nie dokuczą :)

Ps. Jakbyś ostatecznie nie mógł zmienić tapety programowo w Delphi to napisz---------------------------------------------------------------
Pozdrawiam
Sebek
GG: 3344299
Naczelny DCP
[email protected]

Pablo Picasso kiedyś powiedział:
"Computers are useless, they can only give you answers."
"Komputery są nie użyteczne, mogą dać ci tylko odpowiedzi."

0

var
S : String;
begin
S := 'zdjecie.bmp';
SystemParametersInfo(SPI_SETDESKWALLPAPER,0, PChar(s),
SPIF_UPDATEINIFILE or SPIF_SENDWININICHANGE);

yhh FAQ--People=Shit

0

Jeśli tak bardzo byś potrzebował taki programik to sie skontaktuj ze mną to ci wysle napisałem taki co zmienia tapetę z 12 wybranych jpg co pewein czas i jest mozliwość wyboru rozciągnięte sąsiadująco i do środka. a może kod wrzuce tu na strone do działu kody :-) --Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:D

0

Wrzuciłem źródła takigo programu są pod adresem http://www.4programmers.net/download.php?id=642
jak by ktoś ściągnoł wytestował i byłby miły mi napisać co o tym sądzi to można prywatne wiadomości wysyłać byłbym wdzięczny

--
Pozdrowienia [cya]
Waldi Koronowo
[email protected]
Zdarza sie że pisze e przed i nie zwracajcie uwagi na to:D

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1