Pytania do DelphiX

0
  1. Jak najlepiej sprawdzić czy nasz "bohater" :) (poiedzmy ze jest on animacją) dotknie jakiejś innej "animacji" - powiedzmy jakiegoś innego chopka :)

  2. To już pisałem ale skozystam z okazji :): Jak przesówać w platformówce plansze hmm...

{browar} --Delphi 6 Personal

0

To wszystko będzie w kursie :) tyle ci powiem :)

0

No to super :) !!!--Delphi 6 Personal

0

ZIOMBER moglbys zdradzic date premiery twojego kursu. Bylo by dobrze zeby sie ukazal jeszcze przed koncem wakacji. Ale nie 1 wrzesnia ;)--pozdrawiam PEDROS {hello}

Szukasz pomocy - najszybsza na ircu
#4programmers.net

Delphi6 Personal

0

znając ZIOMBRA to będzie dobrze jak w ogóle sie ukaże - joke ;)--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

Spin napisał:
znając ZIOMBRA to będzie dobrze jak w ogóle sie ukaże - joke ;)

Albo nie joke :)

Ja robie chyba tysiąc rzeczy na raz :P Więc nie podam wam daty premiery nie wiem czy go skończę przed wakacjami - naprawdę mam ważniejsze rzeczy do roboty (np. uczę się c++) i rozne inne.

A będzie na pewno! :) Tylko ktoś będzie musiał przeczytać wszystko i powiedzieć co jest nie jasne bo wiecie jak ja piszę....... nikt mnie nie rozumie :P

0

&gtA będzie na pewno! :) Tylko ktoś będzie musiał przeczytać wszystko i powiedzieć co jest nie jasne bo wiecie jak ja piszę....... nikt mnie nie rozumie :P

to ja sie poświęce....--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

oka oka lajt :) No to jesteś pierwszy :)

0

ZIOMBER napisał:
oka oka lajt :) No to jesteś pierwszy :)

no myśle że bede drugi :) - bo mój post :P

;) {browar} --Delphi 6 Personal

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1