"Klikacz" i zmiana skrótu

0

"Klikacz" to taki programik chyba Adama.
Może ktoś wie jak zmienić skrót z "Ctrl + ENTER" na jakiś inny.
Wysłałem e-maila do Adama ale mi nieodpowiada, więc może ktos jeszcze wie jak to zrobić.

THX

0

Sprawdż w zdarzeniu onCreate formy, i wymień klawisze (tak jest Enterb + Ctrl) a ty sobie wpisz np. A--Spin
Delphi - Lets make Windows better....

0

W OnCreate jest coś takiego :
{ Ta funkcja rejestruje skrót: Ctrl + Enter dla naszej aplikacji }
RegisterHotKey(Handle, $0001, MOD_CONTROL, VK_Return);

Nadal niewiem jak to zmienić.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0