Wyłączanie pralki pod XP

0

Jak wyłączyć cholernego kompa pod XP? ReNe podał kiedyś metodę, ale ona nie wyłącza kompa w 100%, nie odsyłajcie do FAQów bo w FAQach jest sampel jak wyłączać ale pod starszą windą--DELPHI RULEZ

0

W chipie (kwiecien lub maj) byl aktykol jak zmienic troche winxp i tam bylo napisane jak zamknac winxp zeby nie czekal na nacisniecie powera :-). Mam nadzieje ze cie dobrze zrozumialem--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

wejdź do menadżera urządzeń , daj WIDOK -> Pokaż ukryte urządzenia , włącz ( enable ) NT APM / LEGACY SUPPORT . Potem REGEDIT.EXE i dodaj klucz [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\WindowsNT\CurrentVersion\Winlogon] "Powerdown AfterShutdown" = 1 , Klucz musi być typu DWORD . Pozdrawiam TrOuBLE

0

Lofix napisał:
Jak wyłączyć cholernego kompa pod XP? ReNe podał kiedyś metodę, ale ona nie wyłącza kompa w 100%, nie odsyłajcie do FAQów bo w FAQach jest sampel jak wyłączać ale pod starszą windą

Ale chodzi ci o wyłączenie przy pomocy delphi,
czy w ogóle jakoś chcesz go wyłączyć :-)
bo jeżeli to drugie to napisałęm taki mały programik
i jak zwykle jestem ciekaw czy działa na XP bo na NT działa:
http://debian.ho.pl/~mateusz/programs/winntcls.zip

piechnat

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1