Klient FTP

0

Witam
Czy mógł by mi kotś napisać Klienta FTP na ClientSocket i ServerSocket albo(to ostateczność)na NMFTP;
Który pokazywał by pliki twoje i klienta. Naprzykład tak jak jest w prosiaku.
Jak by ktoś napisał i mi przysłał na z kodem źródłowym najlepiej bez podawania user i password tylko ten u kodo byś my zaglądali musiał by też mieć ten program zainstalowany. Ale namotałem, ale POMOCY
Z GÓRY DZIĘKI--WeLcOmE TrAcTioN City

0

FLooDSteR napisał:
Witam
&gtCzy mógł by mi kotś napisać Klienta FTP na ClientSocket i ServerSocket albo(to ostateczność)na NMFTP;
&gtKtóry pokazywał by pliki twoje i klienta. Naprzykład tak jak jest w prosiaku.
&gtJak by ktoś napisał i mi przysłał na z kodem źródłowym najlepiej bez podawania user i password tylko ten u kodo byś my zaglądali musiał by też mieć ten program zainstalowany. Ale namotałem, ale POMOCY
&gtZ GÓRY DZIĘKI
&gt
&gt--
&gtWeLcOmE TrAcTioN City

:):):) też bym chciał :)

piechnat

0

I ja tez. Jak by to komus pomoglo to moge podeslac kod zrodlowy prosiaka.--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Ja tam pisze QNIA, i nie bawiłem się FTP. Wszystko oparłem o ListBox'y :-)
Mże nie wygląda najlepiej (nie pokazuje ikonek ... itp..), ale działa !

0

Pedros napisał:
I ja tez. Jak by to komus pomoglo to moge podeslac kod zrodlowy prosiaka.

sorry ale prosiak mi sie nie kompiluje
error: class TKeySpy not found

piechnat

0

A zainstalowales komponent KeySpy. Bo jak nie to pewnie dlatego.--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

No to wgraj TKeySpy ...

0

Też mam kody źródłowe prosiaka 07 i 07b mi działają, usunąlem ten key spy i linijke gdy się zaczą burztć.
Może sam sobie zrobie z prosiaka.
bede usuwał wszystko i zostawie samo ftp. Ale jak zrobić aby nie trzeba wpisuwac użytkownika i hasła??? pLS HELP
--WeLcOmE TrAcTioN City

0

Tylko ze prosiak ma pewna wade (nie wiem jak po skompilowaniu) ale jak sciagnalem go sobie z sieci i chcialem uruchomic to pierwsze co zobaczyle to byl VirusAlert :D. A jak sam napiszesz cos takiego to watpie zeby jakis antywirus sie rzucal:-)--pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

à propos prosiaka, pobierzcie ze strony od Adama Program KeySpy i wrzućcie plik KeySpy.dcu do folderu z prosiakiem, a serwer ftp to ja mam gotrowy jak chcecie ale na INDY--DELPHI RULEZ

0

a w prosiaku jest ftp? heh... btw. w protokole ftp liste plikow wywoluje sie poleceniem LIST, wiec przeslij to servera 'LIST' a otrzymasz liste pliczkow (chyba) ;) --Vroc
&ltDelphi Knight&gt

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1