Uruchamianie programu...

0

Gdzie uruchamiają się 32 bitowe programy poza rejestrem? Gdzie mógłbym mój "wlepić"? help!

0

Prezes napisał:
Gdzie uruchamiają się 32 bitowe programy poza rejestrem? Gdzie mógłbym mój "wlepić"? help!

Morze spróbuj w zwyczajnym autostarcie :))
No wiesz Start|Programy|autostart

piechnat

0

To trojanek :-) Nie mogę go tam wrzucić... :(

0

w pliku system.ini ktory znajduje sie w folderze z windows masz linijke shell=explorer.exe
zmieniasz to na np. shell=siezka\do\trojana\trojan.exe i trojan odpali sie zamiast explorera :)
dlatego musisz w trojanie napisac procke odpalajaca program explorer.exe :)
chyba az tak nie zamotalem? :) ---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

BIG THX!!!!!!!!!!

{browar} --===================================
Prezes, Delphi 6 Ent.

0

Można też wstawić do win.ini:

[windows]
run=trojan.exe

Ma jednak wade:
Jak odpalisz msconfig to będzie na liście pod autostartem :[[

0

LKS napisał:
w pliku system.ini ktory znajduje sie w folderze z windows masz linijke shell=explorer.exe

zmieniasz to na np. shell=siezka\do\trojana\trojan.exe i trojan odpali sie zamiast explorera :)
dlatego musisz w trojanie napisac procke odpalajaca program explorer.exe :)
chyba az tak nie zamotalem? :)

--
-=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

Tylko że pod XP nie zadziała--Delphi 6
Pozdrowienia{hello} ,
Moderator Imperior

0

To jest trojan zainstalowany w szkole - a tu dzieją się zawsze dziwne rzeczy... :-) Nikt nie powinien sie zdziwić jeśli otworzy msconfig i mu sie to natychmiast zamknie. O trojanie wie nauczyciel (!), ale to tylko dla jaj - posłuchać, co mówia dziewczyny na priv'ach itd. :-&gt ...--===================================
Prezes, Delphi 6 Ent.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0