Grzebnie w execach

0

Mam prę execów, różnych, i chcę się dostać do ich wnętrz lub je rozszyfrować, bo ma tylko i con i version info. jego rozmir ma 6 MB i co ikonka tyle zjmuje?

Ktoś pisał o save'ach, i ch strukturze tylko w czym t zrobić.--Delphi 2 , 6 i 5
Ciekawe pomysły i poszukiwanie rozwiązań.

0

Sprubój :
Resource Buldier
Soft Ice 4.0 for Windowz 9x/Me
lub coś w tym stylu

0

Jako że większość programów jest napisana w C/C++/VC++ to w VC++ uruchamiasz linkera z opcją zrzutu(dump) i możesz zdekodować pliki .exe i .obj od czytelnej postaci.

Pozdrawiam i życzę miłego dnia.

0

reshackiem sie da najlepiej programy napisane w delphi c++ itp--Rexo pozdrawia !!!!!!!

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0