Jak dolaczac exeki do innych exekow.

0

Jak dolaczac exeki do innych exekow. Prosze o jakis kod zrodlowy. Czy da sie dokleic plik do pliku uruchomionego. Prosze o pomoc.

0

Chyba było coś takiego w FAQ. Poszukaj... Ale to dzialalo tylko do plikow dosowskich, jesli dobrze pamietam...--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

bindery dzialaja na podobnej zasadzie coprawda one binduja (lacza) powiedzmy 2 exe w jeden i w czasie uruchomienia obydwa exe-ki zostaja uruchomione.

jesli ktos ma kod do jakiegos bindera to bylbym zadowolony :)
[email protected]

0

W ten sposób to można napisać jednego execa, który wywołuje dwa inne... :-) To nie jest problem.... --Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

ale przy bindowaniu wybierasz sobie powiedzmy notepad.exe i calc.exe z tych 2 plikow robiony jest jeden exe i w momencie jego uruchomienia rozdzielony z powrotem na 2 i kazdy z nich jest uruchomiony.

niewiem czy zrozumiesz co napisalem :)

0

A nie można tych execow jako jakich suorcow potraktowac i je zapakowac w jeden, a potem niech on je rozpakowuje i odpala? Do tego nie trzeba chyba zadnych skomplikowanych narzedzi...
--Delphi 4

Skysh The God, Your Slave

0

Jest taki komponent PayLoad, ktory pozwala doalczyc jakis plik [jakikolwiek nawet exe]do kompilowanej aplikacji, a potem w czasie dzialania programu mozna go wydobyc na dysk i uruchomic.--sys:&gt logout....

0

A nie mozna dodac tego do rescue'ów??? co?? :)

0

ZIOMBER napisał:
A nie mozna dodac tego do rescue'ów??? co?? :)

Wlasnie w ten sposob robi to PayLoad.--sys:&gt logout....

0

Odpowiedź na to pytanie znajdziesz w tym serwisie. W części DELPHI plik zasoby.zip. Wszystko jest w nim opisane. :-) --DELPHI 6

[email protected]

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0