FLASH I VISUAL

0

Czy można w Visual C++ odtwarzać pliki flasha?Jeśli tak to prosiłbym o źródło.
{hello} {hello} {hello}

0

Wiem ze sie da w Delphi (ale powinno sie dac w Visual C++).
Na stronie www.4programmers.net ,chyba w dziale Dowload jest o tym jak zamieszczac pliki Flasha.-------------------------------------------------------
Delphi 6, Macromedia Flash 5,

Pozdrowienia!!!

0

Sorry ze nie napisalem tego w tamtym poscie.

na pewno, sie da w Delphi. Tu jest ten komponent (do Delphi, ale moze sie przyda ;) )

http://www.4programmers.net/programmes/flashdemo.zip
Tam pisze o zamieszczaniu Flash w (CHYBA) Visual C++.

Delphi 6, Macromedia Flash 5,

Pozdrowienia!!!

0

eksportujesz odpowiedni plik do ActiveX. sorry, ale nie pamietam jego nazwy, musisz poszukac.--Vroc

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1, botów: 0