Ludzie odpowiedzcie wreszcie coś konkrtnego!! Please!

0
  1. W jaki sposób można przekierować jakąś aplikacje na jakiś postr np. telnetując sie na port 103 jakiegoś hosta zgłasza sie command.com. Czy można napisać cos takiego także dla WINNT? Please odpisujcie szybko bo rok szkolny sie kończy a ja chce jeszcze zosawic backdoor'a na serwie w gimnazjum.

  2. Jak jeszcze zrobić transmisje głosu z mikrofonu?

  3. Czy można zrobić klienta Telnetu pod Dosa? Czy takie programy można ściągnąć z Netu? Chodzi oto: łączę sie przez telnet z serwem (WINNT) zgłasza mi sie cmd.exe uruchamiam klienta Telnetu i łączę sie z jakimś kompem w sieci i zgłasza sie command.com!

I jeszcze jeden problem.
Sciagam np. sms.zip z tego serwisu rozpakowuję i uruchaiam plik .dpr
Następnmie widzę takie błędy
IdHttp1.RedaTimeout (chyba tak to wygląda piszę z pamięci)

  • property does not exists
    i jeszcze 3 podobne
    Program oczywiście działa nieporawnie
    co robię źle - mam D6
    --yaroo
0

poczytaj źródła trojanów np. Netbusa, gdzie3ś ktoś na tym forum oferował źródła, a jak coś stworzysz daj znać, ja tesh chce poszaleć ;)--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

0

Spin napisał:
...gdzie3ś ktoś na tym forum oferował źródła, a jak coś stworzysz daj znać (...)

hmm hehe chyba ci o mnie chodzi ;) , mialem zrodla wszystkich netbusów ale posialem gdzies - mam tylko 1.7 --Ozyrys Pozdrawiam {hello}
Delphi 6

0

Żródła NetBusa widzialem na tej stronce http://www.konradvme.g.pl/index.php3?site=hacks&nx1=hack&type=zrodla Looknijcie {hello} --Pozdrowienia {hello} {hello} {hello}
Chodek ;)
Delphi 6

0

Chodek napisał:
Żródła NetBusa widzialem na tej stronce http://www.konradvme.g.pl/index.php3?site=hacks&nx1=hack&type=zrodla Looknijcie {hello}

szkoda że pochodzodza z DeDe ;)--Spin
(Delphi 5 Enterprise)

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1