CHAMSTWO!!!!

0

:[ :[ :[ Za coś takiego Adam powinien zablokowac pisanie postow z tego hosta :[ :[ :[ ----- -- -
Delphi 5

Pozdrawiam

0

Wlasnie co to mialo znaczyc. Forum nie jest slupem ogloszeniowym. :[[ --pozdrawiam PEDROS {hello}
Delphi6

0

Darmowa reklama :[[
Ale to juz przekracza ludzkie pojecie !!!
W PHP da sie zablokowac pisanie postów z danego IP.
Ciekawe czy Adam stworzyl taka lista banów :-) ----- -- -
Delphi 5

Pozdrawiam

0

Chamstwo zwalczaj chamstwem - chozdzie rozwalimy ta jego stronke :D . Skontaktuje sie tylko z moim kumplem jutro - koles zobaczy ze zle zrobil wstawiajac te ogloszenia :[[ --sys:> logout....

0

:[[ Ja mu ka wpiere albo kaze zrobic to chlopakom

0

co za qfa wiesniak...

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

Nie wiem co on odpierd**** 9i czemu nie zostaly te posty jeczcze usuniete. A poza tym to wielka c**** na tej stronce.--Wirek
e-mail : [email protected];
[email protected].

0

Nie no szkoda stronke psuc.... widzieliscie jaka ladna? :D :D :D :D :D :D :D :D
Sie chlopak nad nia wysilil duuzo ;)
Ale co mu odwalilo z taka iloscia tych ogloszen??
--sys:> logout....

0

Do d*** ta stronka jest!
A stronki sugeruje nie ruszac, niech se ma
Nie ma co wojny zaczynac
My mu spartolimy stronke, to on wstawi jeszcze wiecej postow, a nawet gdyby Adam zalozyl jakies ograniczenie na niego, to moze se iść gdzie indziej i naśmiecić !

Tak na marginesie, mam sugestię:
Widzę, że często się powtarza problem wstawiania dwóch identycznych postow pod rzad. Przecie w PHP można w zasadzie wszystko. Można by było wstawić taki kawałek kodu, ktory by uniemożliwiał wysyłanie, jeżeli w ciągu np. ostatniej godziny juz taki napisano (sprawdzanie wg. usera i daty).----- -- -
Delphi 5

Pozdrawiam

0

Stronka zjea i koles zjey !!
Ja juz raz rozwalilem komus stronke ale nie powiem komu ;)
po prostu mu meilem vira cool mej roboty wyslalem ;)
Mozna mu trojana podeslac !!

--
Pozdrowienia od SzPiEgA

0

Ludzie, nie znizajcie sie do poziomu tego czlowieka. W ogole strasznie juz duzo mu energii poswiecilismy, napisalismy mnostwo groznych postow, pewnie je czyta i jest wielce ukontentowany. Chyba nalezaloby go po prostu ZIGNOROWAC, a jak sie pojawi admin lub moderator, to posprząta.

--Pawel

Delphi6

0

szpiegu napisał:
&gtStronka zjebana i koles zjebany !!
&gtJa juz raz rozwalilem komus stronke ale nie powiem komu ;)
&gtPoprostu mu meilem vira cool mej roboty wyslalem ;)
&gtMozna mu trojana podeslac !!

szpiegu ty napisales vira... i to trojana? {glowa}

--
mR[kuBA]
&lta href="http://www.koder.prv.pl"&gtwww.koder.prv.pl&lt/a&gt

0

to co zrobil ten jak mu tam hehe nie pamietam w kazdym badz razie burak jakis bylo bbbbbaaaarrrrddddzzzoooo chamskie :)
zeby mial co reklamowac to moze bym zrozumial a tu takie dno i wodorosty :[[

sorki ze tak pozno posprzatalem ale musialem dac odpoczac kompowi hehe
mysle ze juz wiecej sie to nie powtorzy

pq: jak zwykle masz racje hehe :)---=-=[ Delphi 3, 6 ]=-=-
-=-=-==[ LKS ]==-=-=-
-=[ [email protected] ]=-

0

pq napisał:
pewnie je czyta i jest wielce ukontentowany.

...i pewnie wali sobie konia czytajac... :D :D :D :D :D :D :D

Pozdrawiam {hello} --LSD - Discover The New Way Of Thinking

0

dchcorp napisał:
Darmowa reklama :[[

Ale to juz przekracza ludzkie pojecie !!!
W PHP da sie zablokowac pisanie postów z danego IP.
Ciekawe czy Adam stworzyl taka lista banów :-)

--

Ale IP w wiekszosci przypadkow jest zmienny (przy korzystaniu z modemow) wiec... ?--Pozdrawiam!
Adam Boduch
www.4programmers.net

0

W przypadku modemów nic nie poradzimy,
ale mozna uniemożliwić napisanie dwóch identycznych postów pod rząd
Uniemożliwiło by to flooda (incydent z przed 2 dni), a jednocześnie wiele osób, z powodu wolnego neta (myślą, że się nie wysłał), czesto naciska przycisk 'publikuj' dwa razy, co powoduje wstawienie dwoch takich samych postow--Delphi 5

Pozdrawiam

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1