[js] [html] + zamykanie ramek

0

witam,
jak zamknąć stronę składającą się z dwóch ramek za pomocą skryptu js, ponieważ window.close() w tym przypadku nie działa?
pzdr

0

a top.close(); ??

PS: jak nie o to chodzi, to napisz cos wiecej: gdzie ma znajdowac sie skrypt, co to mniejwiecej za strona, jak zostala otwarta. A najlepiej jak bys wkleil kawalek kodu, ktory nie dziala :)

0

chodzi o to, że strona jest podzielona poziomo ramką, w górnej stronie chciałbym umieścić kod, który zamknie mi okno przeglądarki, które jest zmaksymilizowane ca cały ekran, to ma być coś w stylu wyjdź/zamknij,
sprawdze twój kod i w razie problemów jeszcze napisze
pzdr

0

top.close() jest dobre ale działa tylko w IE w Mozilla to nie zadziała :-( (monit: nie można zamknąć okna które nie zostało otworzone przez skrypt)

sam jestem ciekaw ja to zrobić hmm :|

0
LX napisał(a)

sam jestem ciekaw ja to zrobić hmm :|

no to jak masz taki monit to juz nic nie poradzisz, musisz to inaczej rozwiazac zeby to okno bylo najpierw otwarte przez skrypt...

0

dzięki za radę tak się składa, że top.window.close() mnie satysfakcjonuje
pzdr

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1