[JS] Autodopasowanie rozmiaru okna

0

Cześć.

Funkjcą window.open() otwieram sobie jakąś stronę html.
Nie chcę żadnych scrollbarów, ani nic takiego. Po prostu zwykłe okno(to wiem, jak zrobić).

Ale jak zrobić, żeby pionowy rozmiar okna dopasowywał się do zawartości?

0

function galeria(name,w,h)
{
plakaty = window.open(, , ' width= ' + w + ' , height= ' + h);
}

0
greenmag napisał(a)

function galeria(name,w,h)
{
plakaty = window.open(, , ' width= ' + w + ' , height= ' + h);
}

Na to to i ja wpadłem... Ale liczyłem, że jest jakaś lepsza funkcja.
Bo teraz dla każdego okna musiałbym zbadać jego wysokość :/

0

Za elementem graficznym wstaw np. DIV'a, a następnie po załadowaniu(onLoad) sprawdź położenie tego DIV'a i odpowednio zeskaluj ramkę.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1