Jednolita ramka

0

Witam mam problem, jak zmieniam atrybut elementu contenteditable="true" w jednym okienku to mi się pojawia piękna obramówka, jak robię to w kilku na raz to mam takie coś, a chcę żeby wszystkie tak samo wyglądały.

Widać, że to boczne to zwykłe kwadraty.

111111a.jpg

0

Za mało informacji.

0

Jaki syf, weź to wyrzuć i nie mam tu na myśli tego jak strona wygląda, a wygląda przyzwoicie, a to jak kod działa.

żeby ujednolicić styl, musisz dodać do css:

 <style>
  b[contenteditable="true"] 
  {
    outline: None;
  }
</style>

A żeby ujednolicić contenery, to musisz zamienić poprzednie id="wynik" 1,2,3,4 na te.

<p id="wynik" style="border:solid white 4px;visibility:visible;top:200px;z-index:333;overflow:scroll;position:absolute;left:10px;text-align:center;width:200px;height:520px;background-color:black;color:white;" onscroll="skroluj(this)"></p>
<p id="wynik2" style="border:solid white 4px;visibility:visible;top:200px;z-index:333;overflow:scroll;position:absolute;left:220px;text-align:center;width:200px;height:520px;background-color:black;color:white;" onscroll="skroluj(this)"></p>
<p id="wynik3" style="border:solid white 4px;visibility:visible;top:200px;z-index:333;overflow:scroll;position:absolute;left:460px;text-align:center;width:200px;height:520px;background-color:black;color:white;" onscroll="skroluj(this)"></p>
<p id="wynik4" style="border:solid white 4px;visibility:visible;top:200px;z-index:333;overflow:scroll;position:absolute;left:670px;text-align:center;width:200px;height:520px;background-color:black;color:white;" onscroll="skroluj(this)"></p>
0

@CloudPro: no właśnie nie wiem jak mam ustawić wyświetlanie elementów tych B. Bo na na kliknięcie ustawiam im atrybut style na width left element.offsetLeft-50; i width na element.offsetWidth ale szczerze mówiąc to chyba wszystko przerobię na "%" tylko te 50 to tak daje na chybił trafił. Jak byś radził?

A co Ci się w kodzie najbardziej nie podoba? Co poprawić? Jak w inny sposób zrobić edytowalną bazę danych? Żeby wszystkie B były podpięte pod elementy danych w tej bazie.

0

Pierwsze, to wrzucić kod do html formattera https://www.freeformatter.com/html-formatter.html, potem z tego wyciąć kod javascript i wkleić do javascript formattera https://beautifier.io/.

Ja bym wydzielił wszystkie style css do nowego pliku lub do <style></style> jeśli w tym samym pliku byś chciał, a nie tak jak masz, że za pomocą javascript ustawiasz na elementach atrybut style, ze stylem.
I ustawiał za pomocą dodawania class do elementu lub usuwania jeśli jakiś bardziej dynamiczny, którego by nie poszło uzyskać za pomocą samego css.

W oddzielnych tablicach trzymasz imiona, gdzie indziej nazwiska gdzie indziej oceny, ja bym zrobił jeden obiekt student i tam jego imię i nazwisko, ocena.

Bardzo dużo masz powtórzeń tego samego kodu mógłbyś się tego pozbyć.

0

To jest moja pierwsza strona taka. Następne będą lepsze. Ja to generuję programem w C, więc te powtórzenia to dla mnie jedna pętla. Ręcznie pewnie się pisze inaczej. Ta strona jest generowana przez kod z C. To chyba trochę inny poziom złożoności, ale za 3 godziny spróbuję to zrobić co napisałeś. Tam mam obiekt studenci. do tego dodać student i imie zamiast studenci.imiona[]? to będzie pętla robiła w każdym obiekcie studenci student imie. I tak chyba powinno być ale wrzucenie tego do tablicy upraszcza chyba pare spraw. Ja to zrobiłem 'hurtem'.

0

@CloudPro: No to zrobiłem jak chciałeś. Wrzuciłem na tą pierwszą stronke, ona coś tam zmieniła. Potem wyciąłem skrypt, kliknąłem na tej drugiej i wyszło mi to, to wprawdzie kwestia gustu ale to już moja ciekawiej wyglądała, kolory były jakieś dane..
Ale tutaj masz rację coś nie pykło , bo tylko 2 pola się podświetliły na szaro. Na stronie coś jest nie tak.
I właśnie wpadłem na pomysł, żeby dodać przełącznik do programu, gdzie jeśli rozpozna w kodzie znak np.^ to żeby dodawał do pliku '\n' - to uprości znacznie testowanie potem strony. I w kodzie w C powstawiam to w wielu miejscach. Właśnie w tych miejscach co ta stronka to podzieliła.Lecę to zaimplementować.![111111a.jpg]
(https://4programmers.net/uploads/120447/mYJ0y1ckdvdQKjDsWraQou7PyDSKD23va0ZBNK6i.jpg)

<
script > function zad_nr() {};
document.getElementById("grupaid").studenci = new zad_nr();
document.getElementById("grupaid").studenci.imiona = [];
document.getElementById("grupaid").studenci.srednie = [];
document.getElementById("grupaid").studenci.nazwiska = [];
document.getElementById("grupaid").studenci.oceny = [];
document.getElementById("grupaid").studenci.srednia = 0;
document.getElementById("grupaid").options[0].studenci = new zad_nr();
document.getElementById("grupaid").options[1].studenci = new zad_nr();
document.getElementById("grupaid").options[2].studenci = new zad_nr();
document.getElementById("gr0").studenci.imiona = ["xXxxxx", "Adam", "Tomasz", "Roman", "Gienioslaw", ];
document.getElementById("gr1").studenci.imiona = ["Janusz", "Tomasz", "Zbigniew", ];
document.getElementById("gr2").studenci.imiona = ["Roman", "Bogdan", "Janusz", "Wiktor", "Hanys", ];
document.getElementById("gr0").studenci.nazwiska = ["Yydyyys", "Nowicki", "Baginski", "Iksinski", "Robalski", ];
document.getElementById("gr1").studenci.nazwiska = ["Zieminski", "Romuszewski", "Holdys", ];
document.getElementById("gr2").studenci.nazwiska = ["Jaszewski", "Ziemiewicz", "Maliszewski", "Zborowski", "Ramowski", ];
document.getElementById("gr0").studenci.oceny = ["34563", "2345", "3453", "2322", "4323", ];
document.getElementById("gr1").studenci.oceny = ["2345", "3452", "2345", ];
document.getElementById("gr2").studenci.oceny = ["3245", "2343", "2354", "2222", "23455", ];
document.getElementById("gr0").studenci.srednie = ["4.2", "3.5", "3.8", "2.3", "3.0", ];
document.getElementById("gr1").studenci.srednie = ["3.5", "3.5", "3.5", ];
document.getElementById("gr2").studenci.srednie = ["3.5", "3.0", "3.5", "2.0", "3.8", ];
naglowek1 = document.querySelectorAll("B")[1];
naglowek2 = document.querySelectorAll("B")[2];
naglowek3 = document.querySelectorAll("B")[3];
naglowek4 = document.querySelectorAll("B")[4];
element1 = document.querySelectorAll("P")[0];
element2 = document.querySelectorAll("P")[1];
element3 = document.querySelectorAll("P")[2];
element4 = document.querySelectorAll("P")[3];
export_data = document.getElementById("export_field");

function view_export() {
    if (export_data.style.visibility == "hidden") {
        naglowek1.style.visibility = "hidden";
        naglowek2.style.visibility = "hidden";
        naglowek3.style.visibility = "hidden";
        naglowek4.style.visibility = "hidden";
        element1.style.visibility = "hidden";
        element2.style.visibility = "hidden";
        element3.style.visibility = "hidden";
        element4.style.visibility = "hidden";
        export_data.style.visibility = "visible";
        let tmp = document.getElementById("grupaid");
        export_data.value = tmp.length + '\n';
        for (let u = 0; u < tmp.length; u++) {
            export_data.value += tmp.options[u].studenci.imiona.length;
            export_data.value += '\n';
            for (let z = 0; z < tmp.options[u].studenci.imiona.length; z++) {
                export_data.value += tmp.options[u].studenci.imiona[z] + '\n';
                export_data.value += tmp.options[u].studenci.nazwiska[z] + '\n';
                export_data.value += tmp.options[u].studenci.oceny[z] + '\n';
            }
        };
    } else {
        naglowek1.style.visibility = "visible";
        naglowek2.style.visibility = "visible";
        naglowek3.style.visibility = "visible";
        naglowek4.style.visibility = "visible";
        element1.style.visibility = "visible";
        element2.style.visibility = "visible";
        element3.style.visibility = "visible";
        element4.style.visibility = "visible";
        export_data.style.visibility = "hidden";
    };
};
test = document.getElementById("test");
baza_imion = document.querySelectorAll("SELECT")[0].options[document.querySelectorAll("SELECT")[0].selectedIndex];

function view(obiekt) {
    if (obiekt.attributes[0].value == 'false') {
        obiekt.attributes[0].value = 'true';
        obiekt.setAttribute('style', 'background-color:white;color:black;');
        obiekt.focus();
    } else {
        obiekt.attributes[0].value = 'false';
        obiekt.setAttribute('style', 'background-color:black;color:white;');
        obiekt.blur();
    };
}

function testing(obiekt, event) {
    if (obiekt.typ == 0) {
        if (event.key == 'Enter') {
            baza_imion.studenci.imiona[obiekt.nr] = obiekt.innerText;
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
        if (event.key == 'Escape') {
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
    };
    if (obiekt.typ == 1) {
        if (event.key == 'Enter') {
            baza_imion.studenci.nazwiska[obiekt.nr] = obiekt.innerText;
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
        if (event.key == 'Escape') {
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
    };
    if (obiekt.typ == 2) {
        if (event.key == 'Enter') {
            baza_imion.studenci.oceny[obiekt.nr] = obiekt.innerText;
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
        if (event.key == 'Escape') {
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
    };
    if (obiekt.typ == 3) {
        if (event.key == 'Enter') {
            baza_imion.studenci.srednie[obiekt.nr] = obiekt.innerText;
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
        if (event.key == 'Escape') {
            view(obiekt);
            obiekt.blur();
            rem(obiekt);
        };
    };
};

function wyswietl_studentow() {
    let tmp = document.getElementById("grupaid");
    document.getElementById("wynik4").innerHTML = "";
    document.getElementById("wynik").innerHTML = "";
    document.getElementById("wynik2").innerHTML = "";
    document.getElementById("wynik3").innerHTML = "";
    for (let i = 0; i < tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.imiona.length; i++) {
        document.getElementById("wynik").innerHTML += "<br><b  contenteditable='false' onclick='run(this);view(this);outs(this);' onkeydown='testing(this,event);' onfocusout='hide(this,0);view(this);rem(this);'>" + tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.imiona[i] + "</b>";
        document.getElementById("wynik2").innerHTML += "<br><b  contenteditable='false' onclick='run(this);view(this);outs(this);' onkeydown='testing(this,event);' onfocusout='hide(this,0);view(this);rem(this);'>" + tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.nazwiska[i] + "</b>";
        document.getElementById("wynik3").innerHTML += "<br><b  contenteditable='false' onclick='run(this);view(this);outs(this);' onkeydown='testing(this,event);' onfocusout='hide(this,0);view(this);rem(this);'>" + tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.oceny[i] + "</b>";
        document.getElementById("wynik4").innerHTML += "<br><b  contenteditable='false' onclick='run(this);view(this);outs(this);' onkeydown='testing(this,event);' onfocusout='hide(this,0);view(this);rem(this);'>" + tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.srednie[i] + "</b>";
    };
    let ob = document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B");
    for (let i = 0; i < tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.imiona.length; i++) {
        ob[i].typ = 0;
        ob[i].nr = i;
        ob.src = tmp.options[tmp.selectedIndex];
    };
    ob = document.getElementById("wynik2").querySelectorAll("B");
    for (let i = 0; i < tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.nazwiska.length; i++) {
        ob[i].typ = 1;
        ob[i].nr = i;
        ob.src = tmp.options[tmp.selectedIndex];
    };
    ob = document.getElementById("wynik3").querySelectorAll("B");
    for (let i = 0; i < tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.oceny.length; i++) {
        ob[i].typ = 2;
        ob[i].nr = i;
        ob.src = tmp.options[tmp.selectedIndex];
    }
    ob = document.getElementById("wynik4").querySelectorAll("B");
    for (let i = 0; i < tmp.options[tmp.selectedIndex].studenci.srednie.length; i++) {
        ob[i].typ = 3;
        ob[i].nr = i;
        ob.src = tmp.options[tmp.selectedIndex];
    };
    baza_imion = tmp.options[tmp.selectedIndex];
};
wyswietl_studentow();

function sortuj() {
    let tmp = document.getElementById("sort_select");
    let tst = tmp.selectedIndex;
    let tmp2 = document.getElementById("grupaid");
    let tmp3 = [];
    for (let i = 0; i < 3; i++) {
        for (let j = 0; j < tmp2.options[i].studenci.nazwiska.length; j++) {
            for (let j1 = 0; j1 < tmp2.options[i].studenci.nazwiska.length - j; j1++) {
                if (tst == 0) {
                    if (tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] > tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1]) {
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1] = tmp3;
                    }
                }
                if (tst == 1) {
                    if (tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] < tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1]) {
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1] = tmp3;
                    }
                }
                if (tst == 2) {
                    if (tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] > tmp2.options[i].studenci.srednie[j1]) {
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1] = tmp3;
                    }
                }
                if (tst == 3) {
                    if (tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] < tmp2.options[i].studenci.srednie[j1]) {
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.nazwiska[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.imiona[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.imiona[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.oceny[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.oceny[j1] = tmp3;
                        tmp3 = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1 - 1] = tmp2.options[i].studenci.srednie[j1];
                        tmp2.options[i].studenci.srednie[j1] = tmp3;
                    }
                }
            }
        }
    };
    wyswietl_studentow();
}

function run(obiekt) {
    let z = document.documentElement.querySelectorAll("*");
    for (let h = 0; h < z.length; h++) {
        z[h].blur();
    };
    obiekt.focus();
}

function skroluj(obiekt) {
    let polozenie;
    if (obiekt == element1) {
        polozenie = element1.scrollTop;
        element2.scrollTop = polozenie;
        element3.scrollTop = polozenie;
        element4.scrollTop = polozenie;
    }
    if (obiekt == element2) {
        polozenie = element2.scrollTop;
        element1.scrollTop = polozenie;
        element3.scrollTop = polozenie;
        element4.scrollTop = polozenie;
    }
    if (obiekt == element3) {
        polozenie = element3.scrollTop;
        element1.scrollTop = polozenie;
        element2.scrollTop = polozenie;
        element4.scrollTop = polozenie;
    }
    if (obiekt == element4) {
        polozenie = element4.scrollTop;
        element1.scrollTop = polozenie;
        element2.scrollTop = polozenie;
        element3.scrollTop = polozenie;
    }
}
export_data.style.visibility = "hidden";

function hide(obiekt, nr_atrybutu) {
    obiekt.attributes[nr_atrybutu] = "false";
};

function outs(obiekt) {
    let sel1, sel2, sel3, sel4, outlist;
    outlist = document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel1 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik2").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel2 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik3").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel3 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik4").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik4").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel4 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    sel1.parentNode.style.align = "left";
    sel1.setAttribute("style", "display:fixed;position:absolute;top:" + (sel1.offsetTop - 5) + "px;width:" + (sel1.offsetWidth + 0) + "px;height:" + (sel1.offsetHeight + 10) + "px;background-color:white;color:black;z-inex:9999;font-size:22;border:solid darkBlue 2px;");
    sel1.style.left = "1\n";
    sel1.style.width = sel1.parentNode.offsetWidth - 16;
    sel2.setAttribute("style", "display:fixed;position:absolute;top:" + (sel2.offsetTop - 5) + "px;width:" + (sel2.offsetWidth + 0) + "px;height:" + (sel2.offsetHeight + 10) + "px;background-color:white;color:black;z-inex:9999;font-size:22;border:solid darkBlue 2px;");
    sel2.style.left = "1\n";
    sel2.style.width = sel2.parentNode.offsetWidth - 16;
    sel3.setAttribute("style", "display:fixed;position:absolute;top:" + (sel3.offsetTop - 5) + "px;width:" + (sel3.offsetWidth + 0) + "px;height:" + (sel3.offsetHeight + 10) + "px;background-color:white;color:black;z-inex:9999;font-size:22;border:solid darkBlue 2px;");
    sel3.style.left = "1\n";
    sel3.style.width = sel3.parentNode.offsetWidth - 16;
    sel4.setAttribute("style", "display:fixed;position:absolute;top:" + (sel4.offsetTop - 5) + "px;width:" + (sel4.offsetWidth + 0) + "px;height:" + (sel4.offsetHeight + 10) + "px;background-color:white;color:black;z-inex:9999;font-size:22;border:solid darkBlue 2px;");
    sel4.style.left = "1\n";
    sel4.style.width = sel4.parentNode.offsetWidth - 16;
};

function rem(obiekt) {
    let sel1, sel2, sel3, sel4, outlist;
    outlist = document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel1 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik2").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik2").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel2 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik3").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik3").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel3 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    outlist = document.getElementById("wynik4").querySelectorAll("B");
    for (let o = 0; o < document.getElementById("wynik4").querySelectorAll("B").length; o++) {
        if (outlist[o].nr == obiekt.nr) {
            sel4 = outlist[o];
            break;
        }
    };
    const attr2 = sel1.getAttributeNode("style");
    sel1.removeAttributeNode(attr2);
    const attr3 = sel2.getAttributeNode("style");
    sel2.removeAttributeNode(attr3);
    const attr4 = sel3.getAttributeNode("style");
    sel3.removeAttributeNode(attr4);
    const attr5 = sel4.getAttributeNode("style");
    sel4.setAttribute("contenteditable", "false");
    sel4.removeAttributeNode(attr5);
}; < /script>
0

@CloudPro: Zobacz na ten kod https://jsfiddle.net/bm0sv5g9/1/ jak w jsfiddle wygląda a jak w https://www.onlinegdb.com/online_c_compiler# .
Na użycie klawisza PageDown pojawia się okno testowe.
Zresztą wrzucę tu zdjęcia.
To z jsfiddle
111111.jpg
A to z online C compiler
111111a.jpg

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1