Jak zrobić margines w belce nawigacji?

0

Chcę odsunąć logo od lewej krawędzi w pasku nawigacyjnym bootstrapa.
Jak wykonać taki margines np. na 200px ale żeby był widoczny tylko na dużych ekranach ?
Na mobilu chciałbym aby logo przylegało do nadal do lewej krawędzi.
Proszę o pomoc bo moje próby spełzły na niczym...
Dzięki.

0

Poczytaj o media query w css.

.logo {

  @media (min-width: 1200px) {
    margin-left: 200px;
  }
}

0

Teraz na mobilu, logo pięknie przylega do lewej ale jak je odsunąć od krawędzi na dużym ekranie ?

PS. Ok poczytam

0

No przecież Ci podałem

@media (min-width: 1200px) {
    margin-left: 200px;
}

musisz dopisać to do klasy elementu html albo dodać nową klasę z takim czymś.

1
szafran98 napisał(a):

Poczytaj o media query w css.

.logo {

  @media (min-width: 1200px) {
    margin-left: 200px;
  }
}

To jest scss :P

W zwykłym css składnia wygląda tak

@media (min-width: 1200px) {
  .logo {
    margin-left: 200px;
  }
}

najpierw jest @media, a dopiero później nazwa klasy.

0

To jest scss :P

W zwykłym css składnia wygląda tak

@media (min-width: 1200px) {
  .logo {
    margin-left: 200px;
  }
}

najpierw jest @media, a dopiero później nazwa klasy.

Działa idealnie.!
Dziękuję Wam za pomoc.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1