Przekierowanie ale żeby została domena ta sama?

0

Mam dwie domeny i na początku było tak że na jednej był plik index z krótkim kodem

<?php
header('Location: http://www.xxxxxxxxxxx.pl');
?>

a gdybym jednak chciał, żeby pod obiema domenami była ta sama strona? jedyne co mi przychodzi do głowy to na jednej iframe - czy sa inne rozwiązania?

0

Hm, to chyba dtrzeba ustawić w przekierowaniach domeny. Gdzie masz hosting? W OVH jest ładny kreator do tego wyklikiwania z opisami. Pamiętam że to robiłem, ale tak z głowy to nie powiem który to z typów rekordów (CNAME, A czy inny) i co tam zrobić

0
DuzaCzarna napisał(a):

Mam dwie domeny i na początku było tak że na jednej był plik index z krótkim kodem

<?php
header('Location: http://www.xxxxxxxxxxx.pl');
?>

a gdybym jednak chciał, żeby pod obiema domenami była ta sama strona? jedyne co mi przychodzi do głowy to na jednej iframe - czy sa inne rozwiązania?

No możesz ustawić, żeby dwie domeny wskazywały na jeden server w DNS. Polecam googlać "Shared web hosting"

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1