Jak sprawdzić, czy obiekt został ukryty za pomocą JS, czyli display:none, przy pomocy CSS, by później ustawić jej dodatkowe opcje przy użyciu CSS

0

Jak sprawdzić, czy obiekt został ukryty za pomocą JS display:none przy pomocy CSS, by później ustawić jej dodatkowe opcje przy użyciu CSS.

1

łapiesz element, później poruszasz się po style, a następnie po displayu (sprawdziłem i wyszukanie w google zajęło mi całe 7 sekund)

0
marcyse napisał(a):

łapiesz element, później poruszasz się po style, a następnie po displayu (sprawdziłem i wyszukanie w google zajęło mi całe 7 sekund)

Dokładniej.

0
document.getElementById('elementId').style

zwraca array()

1
gabus napisał(a):

Jak sprawdzić, czy obiekt został ukryty za pomocą JS display:none przy pomocy CSS, by później ustawić jej dodatkowe opcje przy użyciu CSS.

Nie da się sprawdzić czy element jest ukryty za pomocą JS, HTML czy innego czegoś.

Jedyne co możesz sprawdzić to czy styl jest wzięty z selektora (klasy, id) czy z atrybutu style="" w tagu HTML.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1