dolaczanie kodu

0

Mam takie pytanie , a wiec czy jest mozliwe zrobienie w HTML takiej rzeczy

mam strone na tabelach i czesc tabel jest stała , wiec nie chce powtarzac na kolejnych podstronach tego samego

czy mozna dołaczyc czesc ( w php mozna za pomoca include)

jaezeli jest to mozliwe to prosze o podanie kodu za pomoca ktorego mozna to zrobic

z gory dzieki :)

0

robisz tak:

w tym miejscu pojawi się skrypt javy zawarty w pliki dupa.js

żeby w tym pliku wpisac kod html zrób coś takiego:

pokaz=
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html"+
"przyładowy kod html";

document_write(pokaz);

PS. nie mozesz tam stosować w tym kodzie html cudzysłowów. zamisat ich używaj apostrofów tzn '

Ja tak miałem zrobione menu na stronie.

0

Liber ty z tymi dupami to jestes chyba chory (bez urazy)

W kazdy przyklad dajesz z uzycjem dupa :-D.
A jak ktos nie wiezy to http://http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=33088

Tylko wielki lol :d

0

Liber ty z tymi dupami to jestes chyba chory (bez urazy)

W kazdy przyklad dajesz z uzycjem dupa :-D.
A jak ktos nie wiezy to http://http://4programmers.net/Forum/viewtopic.php?id=33088

Tylko wielki lol :d

a to zastanawiające, ja też mam zamiłowanie do zmiennej dupa
ale wpojono mi to na www.ygreg.com/forum , może liber
ma coś z tym forum wspólnego ??

0

a to zastanawiające, ja też mam zamiłowanie do zmiennej dupa
ale wpojono mi to na www.ygreg.com/forum , może liber
ma coś z tym forum wspólnego ??

moje ulubione to 'costam' i 'ulebule' :D

0

Zrób ramki

0

Zrób ramki

Ramki to [cenzura - prosimy o odrobinę kultury], bo np. wyszukiwarkamoże wyszukać tylko zawartośc jednej z ramek i nie wyświetli menu. A ten sposób, który ja napisałem jest sprawdzony.

A co do d**y to nie mam nic wspólnego z żadnym forum. Po prostu często wużywam zmiennych i nazw plików typu dupa1 dupa2 dupa.htm dupa.php. Pierwsze słowo jakie przychodzi do głowy hehe.

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1