JavaScript i Jquery dla zaawansowanych - materiały do nauki

0

Witam
Materiały do podstaw posiadam ale o zaawansowany poziom trochę trudniej aby były bezbłędnie wyjaśnione.
Może być w języku polskim i angielskim

0

Ale co Ty chcesz w js'sie zaawansowanego ? angular, react.js albo meteor.js w dłoń i do boju.

1
TheRock napisał(a):

Witam
Materiały do podstaw posiadam ale o zaawansowany poziom trochę trudniej aby były bezbłędnie wyjaśnione.
Może być w języku polskim i angielskim

Jezeli chodzi Ci o "czysty" JS to polecam www.codewars.com. Bardzo duzo zadanek od bardzo prostych do bardzo ciezkich;)

0

Może JavaScript: The Good Parts By Douglas Crockford (chyba jest też polskie wydanie).

1 użytkowników online, w tym zalogowanych: 0, gości: 1